Vali Zorluoğlu'dan Kovancılar'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Vali Zorluoğlu'dan Kovancılar'a Ziyaret

Vali Zorluoğlu\'dan Kovancılar\'a Ziyaret

Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, ilçe gezileri kapsamında Kovancılar’da ilçe protokolünü ziyaret edip bilgi alırken, esnaf ve vatandaşlarla sohbet edip, bir de cami açılışı yaptı.

25.08.2015 20:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, ilçe gezileri kapsamında Kovancılar'da ilçe protokolünü ziyaret edip bilgi alırken, esnaf ve vatandaşlarla sohbet edip, bir de cami açılışı yaptı.

Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, ilçe gezilerine Sivrice'den sonra Kovancılar'la devam etti. İlçeye giden Vali Zorluoğlu, ilk önce Kaymakam Hasan Gündoğdu ve Belediye Başkanı Hacı Akpınar'ı makamında ziyaret ederek bilgi aldı. İlçe ziyaretleri kapsamında Kovancılar ilçesini ziyaret ettiğini kaydeden Vali Zorluoğlu, "İlçe Kaymakamlığı'nda ilçenin genel durumu ile alakalı İlçe Kaymakamımızdan ayrıntılı bir brifing aldım. Belediye Başkanımız önemli çalışmalar yapmış ve bütçe disiplini sağlamış. Önemli altyapı ve üst yapı projeleri gerçekleştirmeye başlamış. Sosyal projeler yapıyor. Kovancılar ilçesi ilimizin en büyük ve gelişme potansiyeli olan bir ilçesidir. Bu bakımdan bizim içinde de özel önem ifade etmektedir. Buranın potansiyelini ortaya çıkaracak olan projeleri destekleyeceğiz. İfade edilen sorunların başında tarım ve hayvancılık ve özellikle de sulama ile ilgili sorunlar gelmektedir. Bu noktada özellikle DSİ Bölge Müdürlüğü tarafından yürütülen bazı projeler var ve bunlar yakında hayata geçecekler. Sulama alanında ilave desteklerde sağlayarak çok daha katma değerli ürünler üretilmesini sağlayacağız. Kovancılar 9 bin 500 öğrenci nüfusu ile birçok ilçemizden daha büyüktür. Bu sebeple eğitim alanında yapılması gereken yatırımlar, gençlerimizin boş zamanlarını geçirecekleri imkanlar konusunda yapılacakları değerlendirdik. Amacımız Kovancılar'ı daha yaşanabilir daha müreffeh bir ilçe haline getirmektir" dedi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Jandarma Özel Harekat Tabur Komutanlığı'nı ziyaret eden Vali Zorluoğlu, inşaatı devam eden Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni gezerek son durumu ile ilgili bilgi aldı. Daha sonra Vali Zorluoğlu, ilçeye bağlı Akmezra köyüne giderek hizmete giren caminin açılışına katıldı. Son olarak muhtarlarla bir araya gelen Vali Zorluoğlu, sorunların el birliği ile çözümü için gayret içerisinde olacaklarını söyledi. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Zorluoğlu'dan Kovancılar'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement