Vali Vedat Büyükersoy'dan Taziye Mesajı - Son Dakika
Yerel

Vali Vedat Büyükersoy'dan Taziye Mesajı

Vali Vedat Büyükersoy\'dan Taziye Mesajı

Muş Valisi Vedat Büyükersoy, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün Muş’ta düzenleyeceği miting için Muş’a gelecek olan ve geçirdikleri trafik kazası sonucu şehit olan 3 polis memuru için taziye mesajı yayımladı.

10.03.2014 13:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muş Valisi Vedat Büyükersoy, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün Muş'ta düzenleyeceği miting için Muş'a gelecek olan ve geçirdikleri trafik kazası sonucu şehit olan 3 polis memuru için taziye mesajı yayımladı.

Muş Valisi Vedat Büyükersoy, Kırşehir'in Mucur ilçesinde ki trafik kazasında şehit olan polis memurları için taziye mesajı yayımlayarak yaralı polisler içinde acil şifalar dileğinde bulundu.

Büyükersoy mesajında şu ifadelere yer verdi:

" Kayseri'den ilimize uçakla gelmek üzere Ankara'ya hareket eden, Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli personeli taşıyan otobüs Kırşehir İli Mucur ilçesinde trafik kazası geçirmiştir. Kırşehir'de meydana gelen trafik kazasında şehit olan polis memurlarına Allah'tan rahmet, tüm Emniyet Teşkilatına ve kederli ailelerine başsağlığı diler, aynı kazada yaralanan polis memurlarına da acil şifalar temenni ederim."

Vali Büyükersoy, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar, Kayseri Valisi Orhan Düzgün ve Kayseri İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın'a başsağlığı ve geçmiş olsun mesajı da gönderdiğini açıkladı. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Vedat Büyükersoy'dan Taziye Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement