Vali ve Polisler, Fidan Dikti - Son Dakika
Yerel

Vali ve Polisler, Fidan Dikti

Vali ve Polisler, Fidan Dikti

Kayseri Valisi Orhan Düzgün ve emniyet mensupları, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 169'uncu yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, Kayseri Polis Meslek Yüksekokulu'nun bahçesine fidan dikti.

09.04.2014 15:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Valisi Orhan Düzgün ve emniyet mensupları, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 169'uncu yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, Kayseri Polis Meslek Yüksekokulu'nun bahçesine fidan dikti.

Kayseri Polis Meslek Yüksekokulu bahçesinde düzenlenen fidan dikme törenine, Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Halil Uysal, polis teşkilatı birim amirleri, davetliler ve okul öğrencileri katıldı. Törende konuşan Kayseri Valisi Orhan Düzgün, ağaç olan yerde, yeşil olan yerde bereketinde olduğunu, bir canlılığın neşv-ü nema bulduğunu ifade ederek, "Bu hafta münasebetiyle, Polis Yüksek Okulumuz tarafından Kayseri'de böyle bir etkinliğin düzenlenmesi, okulun bahçesinde ve çevrede ağaçlandırma adına bu güzel faaliyetin düzenlenmesi gerçekten çok güzel düşünülmüş bir çalışma. Bu gençlerimiz inşallah okuldan mezun olduktan sonra bile, diktikleri ağaçların belki yıllar sonra nostaljisini yaşamak amacıyla okullarını ziyaret edecekler ya da ağaç diktikleri bölgeleri ziyaret edecekler. Onlar bir taraftan vatana, millete asayiş yönünden hizmet ederken, bu dikilen fidanlar da Kayserimizin daha güzel olması için, daha yeşil bir çevreye kavuşması için onlar da beraber büyüyecekler ve beraber insanlığa hizmet edecekler" dedi.

Konuşmasında, tüm Emniyet Teşkilatının haftasını kutlayan Vali Düzgün, Polis Meslek Yüksekokulu'na yeni atanan Okul Müdürü 1. Sınıf Emniyet Müdürü Fatih İnanç ve arkadaşlarına da görevlerinde başarılar diledi.

Vali Düzgün, "Emniyet hizmetleri, yokluğu hissedildiğinde, ihtiyaç hissedildiğinde varlığının önemi ortaya çıkan hizmetlerdir. Kendilerine tabii mümkün olduğu kadar az görev düşmesini arzu ediyoruz ama en zor, en kötü durumlarda da onların, canla, başla, canlarını feda edercesine bu hizmete talip olduklarını biliyorum. Kendilerine aileleriyle beraber mutlu, huzurlu yıllar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Kayseri Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü 1. Sınıf Emniyet Müdürü Fatih İnanç da, konuşmasında, "Her türlü zorluğa göğüs geren emniyet teşkilatımız, yasalar çerçevesinde kamu düzeninin korunması, halkımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması için asli görevini layıkıyla yerine getirdiği gibi, bundan sonra da o şerefli mazisinden ve milletinden aldığı güçle, topluma güven veren hizmetlerini yüksek bir şuur ve halkımızla beraber en iyi şekilde devam ettirecektir" dedi.

Konuşmaların ardından, Kayseri Valisi Orhan Düzgün, emniyet teşkilatı mensupları, davetliler ve öğrenciler, çam fidanlarını dikerek, toprakla buluşturdular. Vali Düzgün, açılan çukura koyduğu çam fidanına toprak atıp, 'can suyu' vererek suladı.

Düzenlenen etkinlikte, toplam 350 fidan toprakla buluşturuldu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali ve Polisler, Fidan Dikti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement