Vali Okur'dan Şehit Ailesine Ziyaret - Son Dakika
Kültür Sanat

Vali Okur'dan Şehit Ailesine Ziyaret

Uşak Valisi Ahmet Okur, 1996 yılında Irak'ın Zaho kentinde şehit düşen Piyade Astsubay Çavuş Ünal Yavaşça'nın ailesini ziyaret etti.

09.02.2016 16:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uşak Valisi Ahmet Okur, 1996 yılında Irak'ın Zaho kentinde şehit düşen Piyade Astsubay Çavuş Ünal Yavaşça'nın ailesini ziyaret etti.

Eşme ilçesinde yaşayan şehit ailesinin ziyaretinde konuşan Vali Okur, vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden şehitlerimizin emaneti olan ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

Şehitliğin, İslam'da en büyük mertebe olduğunu ifade eden Okur, "Her fırsatta şehit ailelerimizi ziyaret ediyoruz. Onların her zaman yanındayız. Ancak bizler ne yaparsak yapalım vatan uğruna canlarını veren evlatları için yaşadıkları acıyı dindiremeyiz. Şehit ailelerimizin ve kahraman gazilerimizin her türlü sıkıntı ve sorunlarının giderilmesi için elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz" dedi.

Şehit babası Nuri Yavaşça ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Vali Ahmet Okur'a teşekkür etti.

Anne Elif Yavaşça ise oğlunun son anılarını anlatırken duygulu anlar yaşadı.

Şehit ziyaretine Garnizon Komutanı Jandarma Albay Yusuf Yalçın, Eşme Kaymakamı Ozan Gazel ve Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder eşlik etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Vali Okur'dan Şehit Ailesine Ziyaret - Son Dakika


Advertisement