Vali Kılıç ve Başkan Akdoğan Okul Müdürleriyle - Son Dakika
Güncel

Vali Kılıç ve Başkan Akdoğan Okul Müdürleriyle

Vali Kılıç ve Başkan Akdoğan Okul Müdürleriyle

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ın katkılarıyla düzenlenen organizasyonla tüm okulların müdürleri bir araya geldi.

09.10.2013 16:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, Vali Yardımcısı Hacı İbrahim Türkoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Yiğit, Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci ve okul müdürlerinin katıldığı programda öğretmenler tarafından müzik ziyafeti de verildi.

Programda konuşan Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekici; "Valimiz Sayın Necmeddin Kılıç'a ve Belediye Başkanımız Sayın Faruk Akdoğan'a yoğun mesailerin arasında bize zaman ayırdıkları için müteşekkirim. Teşekkür ediyorum. Bu organizasyonu Belediye Başkanımız Sayın Faruk Akdoğan'ın katkılarıyla sağladık. Belediye Başkanımıza hasseden teşekkür ediyorum. Katkılarının devamını diliyorum" dedi.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Milli Eğitim Müdürümüz Celalettin Bey bir hafta kadar önce bize gelerek merkez ve çevre köy ve kasabalardaki okul müdürlerimizle böyle bir program düzenleyeceğiz yapar mısınız dedi. Bende Niğde Belediye Başkanı olarak tabi ki yaparız. Okul müdürlerimiz ve Milli Eğitim Müdürlüğümüz bizden bu şekilde bir talepte bulunurda yapmaz olur muyuz dedik ve bu gün siz değerli okul müdürlerimizle bu vesile ile bir aradayız. Programa ev sahipliği yapıyoruz ve bundan da onur ve gurur duyuyoruz. Belediye Başkanı olduktan ve Belediye Başkanı olmadan önce de eğitimin gönlümde çok ayrı ve özel bir yeri var. Konu eğitim olduğu zaman akan suların durduğunu düşünüyorum. En iyi yatırımın da insana yapılan yatırım olduğunu belirtmek istiyorum. Örnek olarak yol yaparız, kanal yaparız, park bahçe yaparız ve bunlar bir müddet sonra eskir. Yenisi yapılır yine eskir ama eğitim öyle değil. Eğitim ülkelerin geleceği ile son derece ilgili, demokrasi ile ve yaşam şartlarının yükseltilmesiyle de son derece ilgili olduğunu söyleyebiliriz. Bu bakımdan sizlerin istekleri bizim için her zaman önemli olmuştur ve önemli olmaya da devam edecek. Eğitimin lokomotifleri olma görevini üstlendiğiniz ve bu görevi başarıyla icra etmiş olmanızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Son yıllara baktığımız zaman eğitim alanında Niğde'miz Türkiye'de kendi adından söz ettirmeye başladı. Bunda emekleri ve katkıları olan elbette ki sizlersiniz. Siz değerli eğitimcilerimizi tüm Niğdeliler adına ve şahsım adına kutluyor ve tebrik ediyorum. Başarılarınızın artarak devam etmesini Cenab-ı Hakk'tan niyaz ediyorum" şeklinde konuştu.

Niğde Valisi Necmeddin Kılıç ise yaptığı konuşmada; "Devlet hayatında devletin yöneldiği en öncelikli konu olmazsa olmaz eğitimdir. Eğitimle ilgilenmek, eğitimi ajandanın ilk sırasına yazmak bir tercih değil, bir mecburiyettir. Ülkemizde ve devlet hayatında, millet hayatında neyi alt alta sıralayabiliyorsanız önemli olan, ne aklınıza geliyorsa mutlak suretle bütün parametreleri eğitim doğrudan etkilemektedir. Dolayısıyla iyilik eğitimle başlar. Bu ile atandığımdan beri çok az bir zaman geçmesine rağmen Milli Eğitim Müdürlüğümüzle yakın çalışmalarımız oldu. Bana yetecek bilgileri aldım. Bu bilgiler Niğde'miz adına, Valiliğimiz adına çok hayırlı bilgiler. Üniversiteye hazırlık ve giriş sınavlarında LYS sınavlarında gösterilen başarı okullarımızın, öğretmenlerimizin, okul müdürlerimizin ve Milli Eğitim teşkilatımızın ne kadar iyi bir durumda olduğunun açık bir ispatıdır. Bu güne kadar gösterilen bu denli başarıdan dolayı en ücra köşemizdeki öğretmenimizden başlayarak Milli Eğitim Müdürümüze kadar ki tüm kademelerdeki eğitimci arkadaşlarıma ilimiz adına teşekkürü bir borç biliyorum. İnşallah devralınan bu tablonun bizlerle birlikte daha iyiye gideceğini umut ediyorum" dedi.

Organizasyona enstrümanlarıyla eşlik eden müzik öğretmenlerine program sonunda protokol üyeleri tarafından çiçek verildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vali Kılıç ve Başkan Akdoğan Okul Müdürleriyle - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • 2024 İpek Yolu ve Asya Medeniyeti Forumu Kuala Lumpur'da Düzenlendi
    18:49 2024 İpek Yolu ve Asya Medeniyeti Forumu Kuala Lumpur'da Düzenlendi

    2024 İpek Yolu ve Asya Medeniyeti Forumu, Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'da gerçekleştirildi. Forum, Çin ile Malezya arasındaki diplomatik ilişkilerin 50. yıldönümü kutlamalarının bir parçası olarak düzenlendi. Forumun amacı, modern İpek Yolu'nun ve uluslararası bağlantıların rolünün daha iyi anlaşılmasını sağlamak ve uluslararası bir takipçi kitlesine hitap etmektir. Malezya Başbakan Yardımcısı Fadıllah Yusuf, forumda yaptığı açılış konuşmasında ikili ilişkileri derinleştirme çağrısında bulundu ve Kuşak ve Yol İnisiyatifi'nin Malezya-Çin işbirliğinin merkezinde yer aldığını vurguladı.

  • BIST 100 Endeksi Yükselişle Kapandı
    18:49 BIST 100 Endeksi Yükselişle Kapandı

    Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günü önceki kapanışa göre yüzde 0,69 artışla 9.142,40 puandan tamamladı. Mali, hizmetler, sanayi ve teknoloji endeksleri değer kazandı. Altın ons fiyatı 2.233 dolardan işlem görürken, doların efektif kurunda artış yaşandı. Londra Brent tipi ham petrolün varil fiyatı ise yükselişle 86,8 dolardan işlem gördü.

  • İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu Bilecik'te Ziyaretlerde Bulundu
    18:49 İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu Bilecik'te Ziyaretlerde Bulundu

    İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Bilecik'te yerel seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerde bulundu. Zorlu, Osmaneli ve Gölpazarı ilçelerinde esnafı ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Ardından Bilecik Belediyesi'ne geçen Zorlu, Belediye Başkanı Mustafa Sadık Kaya ile görüştü. Atatürk Parkı'nda esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Zorlu, İYİ Parti Bilecik Belediye Başkan adayı Göksel Aydın ve diğer adaylara destek istedi. Zorlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, 81 ilde kendi adaylarıyla seçimlere gireceklerini belirtti ve Bilecik'te vatandaşların sorunlarına çözüm bulacaklarını ifade etti.

  • Bursa'da aç kalan domuz sürüsü şehir merkezine indi
    18:48 Bursa'da aç kalan domuz sürüsü şehir merkezine indi

    Bursa'da aç kalan domuz sürüsü şehir merkezine kadar indi. Sokağında domuz sürüsü gören vatandaş o anları kayda aldı. Bursa'da aç kalan domuz sürüsü, merkez Nilüfer ilçesi Odunluk Mahallesi'ne yiyecek aramaya indi. Evinde otururken sesleri duyan vatandaş, cama çıktığında domuz sürüsü ile karşılaştı. Durumu görünce hemen cep telefonun sarılan vatandaş, o anları saniye saniye amatör kamera ile kaydetti.


Advertisement