Vali Kahraman'dan Yoğurtlu Belediyesine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Vali Kahraman'dan Yoğurtlu Belediyesine Ziyaret

Vali Kahraman\'dan Yoğurtlu Belediyesine Ziyaret

Erzincan Valisi Süleyman Kahraman Erzincan Merkeze bağlı Yoğurtlu Beldesini ziyaret ederek; belde belediyesinin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

02.02.2016 11:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzincan Valisi Süleyman Kahraman Erzincan Merkeze bağlı Yoğurtlu Beldesini ziyaret ederek; belde belediyesinin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Vali Süleyman Kahraman, belde belediye ziyaretleri kapsamında merkeze bağlı Yoğurtlu Belediyesi'ni ziyaret etti. Vali Kahraman Yoğurtlu Belediyesine gelişinde Belediye Başkanı Bülent Caman ve belediye çalışanları tarafından karşılandı.

Yoğurtlu Belediyesinin çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Bülent Caman, belediyenin çalışan sayısı, bütçe gelir gider kalemleri ve belde genelinde yürütülen çalışmalar ve diğer sosyal faaliyetler hakkında Vali Süleyman Kahraman'a brifing verdi.

Gerçekleştirdiği ziyarette verdikleri hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Bülent Caman'a ve belediye çalışanlarına teşekkürlerini ileten Vali Kahraman, bundan sonra da vatandaşlarımıza gerekli olan hizmetleri götürmek için ellerinden gelen gayreti göstereceklerine inandığını dile getirerek, çalışmalarında başarılar diledi. Belediye Başkanı Bülent Caman ise Vali Kahraman'a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Vali Kahraman'ın, belde ziyaretine İl Özel İdare Genel Sekreteri Yaşar Felekoğlu ve Mahalli İdareler İl Müdürü Ufuk Akpınar'da eşlik etti. - ERZİNCAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Kahraman'dan Yoğurtlu Belediyesine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement