Vali Güner'den Dostuna Büyük Vefa - Son Dakika
Yerel

Vali Güner'den Dostuna Büyük Vefa

Vali Güner\'den Dostuna Büyük Vefa

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, kentte trafik kazası yapan bir aile dostunun akrabasını tedavi gördüğü hastanede ziyaret ederek büyük bir vefa örneği gösterdi.

30.09.2015 21:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, kentte trafik kazası yapan bir aile dostunun akrabasını tedavi gördüğü hastanede ziyaret ederek büyük bir vefa örneği gösterdi.

Edinilen bilgilere göre, Kurban Bayramının ilk gününde akraba ziyaretine giden Harun Karataş yönetimindeki 34 KC 2756 plakalı otomobil Anıtkaya Beldesinde büyükbaş hayvana çarptıktan sonra kontrolden çıkarak kaza yapması sonucu sürücü ile birlikte Hamza ve Meryem Karataş'ın yaralandığı belirtildi. Vali Güner'in, Yalova'da görev yaptığı dönemde tanıştığı bir dostunun yakınları olduğu belirtilen ailenin kaza yaptığı bilgisini alan Vali Güner ise dostuna büyük bir vefa örneği göstererek bayramın ilk gününden bu yana Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Ahmet Necdet Sezer Araştırma ve Uygulama Hastanesinde tedavi gören Harun Karataş'ı ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette aileye geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Güner, ailenin durumu hakkında doktorlardan bilgi aldı. Ziyaretle ilgili bir açıklama yapan Vali Güner, dostluklara büyük önem verdiğini ifade ederek, "Bize kim ulaşırsa, bizde ona ulaşırız" dedi.

Vali Güner, Karataş'ın ardından hastanede tedavi gören diğer hastaları da ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Güner'den Dostuna Büyük Vefa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement