Vali Geçen Yıl Dikilen Fidanları Bulamadı - Son Dakika
Güncel

Vali Geçen Yıl Dikilen Fidanları Bulamadı

Vali Geçen Yıl Dikilen Fidanları Bulamadı

Geçtiğiz yıl diktiği fidanları kontrol için araziye giden Ardahan Valisi, dikilen binlerce fidanın ortadan kaybolduğunu gördü.

17.04.2014 10:52  Güncelleme: 12:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ardahan'da merkeze bağlı Sugöze Köyü'ndeki hatıra ormanını görmek isteyen Vali Seyfettin Azizoğlu, hayal kırıklığı yaşadı.

İNCELEMELERDE BULUNDULAR

Ardahan İl Özel İdaresi'nin 2014 yılı çalışma sezonu için hazırlanan törenine katılmak üzere merkeze bağlı Ağzıpek Köyü'ne giden Vali Seyfettin Azizoğlu, Ardahan Belediye Başkanı AK Parti'li Faruk Köksoy ve Orman İşletme Müdürü Ethem Kara ile birlikte Sugöze Köyü'ndeki 6 dönümlük, etrafı çitlerle çevrili orman alanında incelemede bulundu.

"FİDANLAR NEREDE?"

Geçen yıl dikilen binlerce fidanın hayvanların otlatılması yüzünden tahrip edildiğini ve çalılardan başka bir şey kalmadığını gören Vali Azizoğlu, Orman İşletme Müdürü Ethem Kara'ya "Fidanlar nerede?" diye sordu.

"Hayvanlar tarafından tahrip edilmiş" yanıtı alan Vali Seyfettin Azizoğlu, bu yıl yeniden ağaçlandırılma yapılmasını ve bunların iyi bir şekilde korunması için gereken önlemlerin alınması talimatı verdi.


 

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Vali Geçen Yıl Dikilen Fidanları Bulamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • orhan: bakan çocuklarına sorun belki biliyorlardır. 23 12 Yanıtla ORHAN: YAW HEE HEEE : ME ME DİYE SEN YEDİN O ZAMAN O FİDAN LARI 0 0
  • ORGANİZE İŞLER: BABAAAAA AKÜ YOK (: 27 1 Yanıtla
  • ŞAKO: ADAM BOYU OT VAR ORADA NASIL HAYVANLAR TAHRİP ETMİŞ ACABA BİZİM MEMLEKETİN DE BAZI BÖLGELERİNE FİDAN DİKİLDİ AMA SADECE ÖYLE DİKTİK OLDU DEMEKLE BU İŞLER OLMAZ ONU İLK DİKİLDİĞİ YIL YAZ AYINDA 3 YADA 5 DEFA SULAMAK LAZIM HEM İŞSİZLERE İŞ OLUR HEMDE FİDANLAR TUTARDI BİZİM BÖLGEDE 10 YIL ÖNCE ÖYLE YAPTILAR ŞİMDİ ORMAN OLDU ARTIK HAYVANLARA GİRİŞTE SERBEST HEM DAĞ AĞAÇLIK ALANA KAVUŞTU HEMDE HAYVANLAR İÇİN YENİ YİYECEK SAHASI DOĞDU FİDAN NASIL YETİŞİR BİLMİYORLARSA BEN VATANDAŞ OLARAK ONLARA ÖĞRETEBİLİRİM 25 0 Yanıtla
  • tuhan: vali efendi nin yıl içerisinde hiç vakti olmadımı hadi onunki olmadı orman müdürü ne işyapar saldım çayıra mevlam kayıraaaaaaaaaaaaaaaaaaa 24 1 Yanıtla
  • hakan: bu işletme şefi kendi eşini işe alabilmek için işkura ilan vermişti.vali uyuma 12 2 Yanıtla
  • ccc: başbakan fidanına sahip çıktı yasa çıkardı sende sahip çıksaydın ya:) 10 3 Yanıtla
  • okartal: Herkese Selam, Lütfen okuduğumuzu anlamaya çalışalım, Geçen yıl kendisinin katıldığı fidanların durumunu görmek için gittiğinde, hayvanlar (keçi, koyun vb. ) tahrib edildiğini gördüğünü bildiriyor haber. Altındaki yorumların hepsi ayrı telden !!! 6 2 Yanıtla
  • Beypazarı'nda İnşaat Çalışmaları Devam Ediyor
    20:49 Beypazarı'nda İnşaat Çalışmaları Devam Ediyor

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Refik Tuzcuoğlu, Ankara'nın Beypazarı ilçesinde yürütülen çalışmalara ilişkin değerlendirme toplantısına katıldı. Tuzcuoğlu, deprem bölgesinde sıfırdan inşa çalışmalarının devam ettiğini ve Beypazarı'nda da birçok projenin tamamlandığını açıkladı. Ayrıca, TOKİ tarafından yapılan konutların tapu işlemleri sürerken, altyapı sorunlarının çözümü için çalışmaların devam ettiği belirtildi.

  • Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: Malpraktis Yasası Türkiye'de kökten çözülüyor
    20:45 Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: Malpraktis Yasası Türkiye'de kökten çözülüyor

    Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni ziyaret ederek Malpraktis Yasası hakkında açıklamalarda bulundu. Bakan Koca, dünyada benzeri olmayan şekliyle Malpraktis'in Türkiye'de çözüldüğünü belirtti.

  • Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde 5 bin kişi iftar programında bir araya geldi
    20:43 Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde 5 bin kişi iftar programında bir araya geldi

    Kapaklı Belediyesi tarafından düzenlenen Gönül Sofraları iftar programına yaklaşık 5 bin kişi katıldı. Programda, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ve Prof. Dr. Mustafa Karataş da konuşma yaptı. İftarın ardından semazen gösterisi yapıldı.

  • Diyarbakır'da Final Okulları İlkokulu öğrencileri büyükanne ve büyükbabalarını iftarda ağırladı
    20:43 Diyarbakır'da Final Okulları İlkokulu öğrencileri büyükanne ve büyükbabalarını iftarda ağırladı

    Final Okulları İlkokulu öğrencileri, Diyarbakır'da büyükanne ve büyükbabalarını iftarda ağırlayarak, Hacivat-Karagöz ve farklı oyun gösterileriyle özel bir anı yaşattı. Okul müdürü, bu etkinlikle öğrencilere saygı, sevgi, merhamet ve misafirperverlik gibi değerleri pekiştirmeyi hedeflediklerini belirtti.

  • Konya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Aksaray'da İftar Programı Düzenledi
    20:37 Konya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Aksaray'da İftar Programı Düzenledi

    Konya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Aksaray'da bir düğün salonunda iftar programı düzenledi. Konya Vakıflar Bölge Müdürü Yılmaz Kılınç, programda ramazanın yardımlaşma ve dayanışma ayı olduğunu vurgulayarak, kurumun vakıf kültürü ve geleneği gereği iyilik ve takvada yarışan bir kimliğe sahip olduğunu belirtti. Program, yapılan duanın ardından sona erdi.

  • Meral Akşener: Mansur Yavaş Artık CHP Genel Merkezi'nin Ev Kölesi Olmuştur
    20:33 Meral Akşener: Mansur Yavaş Artık CHP Genel Merkezi'nin Ev Kölesi Olmuştur

    İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara'daki iftar programında Mansur Yavaş'a yüklenerek, onun artık CHP Genel Merkezi'nin ev kölesi olduğunu söyledi. Akşener, seçimlerde hür ve müstakil bir şekilde yer alacaklarını vurgulayarak, ittifak siyasetine karşı durduklarını belirtti.


Advertisement