Vali Eşinden Şehit Ailesi Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Vali Eşinden Şehit Ailesi Ziyareti

Kayseri Valisi Orhan Düzgün'ün eşi, 1991 yılında şehit düşen polis memuru Hacıbey Kaya'nın Sarıoğlan ilçesinde oturan ailesini ziyaret etti.

26.04.2014 10:14  Güncelleme: 10:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Valisi Orhan Düzgün'ün eşi Gül Düzgün, 1991 yılında İstanbul'da uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit düşen polis memuru Hacıbey Kaya'nın Sarıoğlan İlçesi'nde oturan ailesini ziyaret etti.

Polis Memuru Hacıbey Kaya, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde görevliyken Beşiktaş İlçesi Ihlamurdere Mevkii'nde kimliği belirlenemeyen kişi veya kişiler tarafından silahlı saldırı sonucu şehit oldu. Sarıoğlan İlçesi'nde oturan şehit polis memuru Hacıbey Kaya'nın annesi Yadigar Kaya'yı ziyaret eden Vali Gül Düzgün, devletin ve vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden şehitlerin haklarının asla ödenemeyeceğini söyledi. Şehitliğin en kutsal mertebe olduğunu belirten Düzgün, şehit aileleri ve yakınlarının devletin ve milletin emanetinde olduğunu her zaman şehit ailelerinin yanlarında olmaya çalıştıklarını belirtti. Vali eşi Gül Düzgün'ün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür eden şehit Annesi Yadigar Kaya ise, "Ölüm hepimiz için var. Ama biz evladımızı şehit vermenin gururunu yaşıyoruz. Sizlerin de bizleri unutmaması bu gururumuzu daha da artırıyor" diye konuştu. - Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Vali Eşinden Şehit Ailesi Ziyareti - Son Dakika


Advertisement