Vali Erden Uşak'tan Uğurlandı - Son Dakika
Yerel

Vali Erden Uşak'tan Uğurlandı

Vali Erden Uşak\'tan Uğurlandı

Valiler kararnamesi ile Uşak’tan Merkez Valiliğine atanan Vali Mehmet Ufuk Erden için Uşak Valiliği tarafından veda yemeği düzenlendi ve Valilik Binası önünden uğurlandı.

21.02.2014 14:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Valiler kararnamesi ile Uşak'tan Merkez Valiliğine atanan Vali Mehmet Ufuk Erden için Uşak Valiliği tarafından veda yemeği düzenlendi ve Valilik Binası önünden uğurlandı.

Düzenlenen veda yemeğine Vali Mehmet Ufuk Erden'in yanı sıra, İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Fuat Kömürcü, Belediye Başkanı Ali Erdoğan, Cumhuriyet Başsavcısı Vekili İlker Çetin, Adalet Komisyonu Başkanı Ferhat Bursal, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik, Baro Başkanı Baki Kantar, Vali Yardımcıları Nevzat Ergün, Mehmet Hulisi Kaya, İsmail Gürsoy, Mesut Taner Genç, Ferhat Kurtoğlu, Hukuk İşleri Müdürü Osman Okay, İl Emniyet Müdürü Ogün Toprak, İl Genel Meclisi Başkanı Ali İhsan Uzun, İlçe Kaymakamları Muzaffer Şahiner, Türkay Çağatay Halim, Sinan Aslan, Serkan Keçeli, Mehmet Aksu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Servet Ecemiş, iş adamları, sivil toplum kuruluşları başkanları ve daire müdürleri ve basın mensupları katıldı.

Veda yemeğinin açılış konuşmasını yapan Vali Yardımcısı Nevzat Ergün, Vali Mehmet Ufuk Erden'in Uşak'ta 2 yıla yakın bir süre Valilik yaptığını belirterek, bu zaman içinde ve liderliğinde sağlıktan, milli eğitime, kültürden, turizme, tarımdan ormana ve ilin alt yapı işleri gibi pek çok projeyi ekibiyle hayata geçirdiğini ifade etti.

Diğer protokol üyelerinin konuşmalarının ardından veda konuşmasını yapan Vali Mehmet Ufuk Erden "Mesleğe başladığımızda belli sürelerde belli görevleri yapmak zorundayız. Valilik mesleğine atıldıktan sonra valizimiz daima hazırdır. Bayrağımızın dalgalandığı, ülkemizin her noktasında şerefle onurla görev yapmaktan büyük mutluluk duyarız. Elimizden geldiğince halkımıza faydalı olma yönünde çalışmalar yaptığımıza inanıyorum. Önemli olan sevmek ve sevilmektir. Görevimizi sevgiyle yaptık. Halkımıza sevgiyle yaklaştık. Eğitime çok önem verdik. Uşak halkının bana gösterdiği yakınlık ve sevgi dolu yaklaşımından dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi.

Sabah saatlerinde Valilik önünde yapılan uğurlama merasiminde protokol üyeleriyle tokalaşan ve helalleşen Vali Erden, daha sonra kendi kullandığı otomobille Ankara'ya doğru yola çıktı. - UŞAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Erden Uşak'tan Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement