Vali Düzgün: Çocuklara Uyuşturucuyu Anlatırken Merak Uyandırmamalıyız - Son Dakika
Güncel

Vali Düzgün: Çocuklara Uyuşturucuyu Anlatırken Merak Uyandırmamalıyız

Vali Düzgün: Çocuklara Uyuşturucuyu Anlatırken Merak Uyandırmamalıyız

– KAYSERİ Valisi Orhan Düzgün, uyuşturucu ile mücadele kapsamında gençlerin zararlı alışkanlıklar konusunda bilinçlendirilmesinin önemli olduğunu belirterek, " Yalnız bu bilgilendirmeyi yaparken de çok dikkatli ve hassas şekilde bunu yapmamız gerekiyor.

04.06.2015 12:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

– KAYSERİ Valisi Orhan Düzgün, uyuşturucu ile mücadele kapsamında gençlerin zararlı alışkanlıklar konusunda bilinçlendirilmesinin önemli olduğunu belirterek, " Yalnız bu bilgilendirmeyi yaparken de çok dikkatli ve hassas şekilde bunu yapmamız gerekiyor. Çünkü bu konuyla hiçbir ilgisi olmayan çocuklara, bu konuyu aktarırken onlarda bir merak uyandırmamalıyız" dedi.

İl Uyuşturucu Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Orhan Düzgün başkanlığında yapıldı. Kayseri Valiliği Toplantı Salonu'ndaki toplantıya Vali Düzgün'ün yanı sıra Vali Yardımcısı Mehmet Emin Avcı, İl Jandarma Komutanı Albay Halil Uysal, İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular ile kurula üye kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri katıldı. Kayseri'de uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan çalışmaların değerlendirildiği toplantıda konuşan Vali Düzgün, gençlerin zararlı alışkanlıklardan, bağımlılık yapıcı maddelerden korunması, kullananların uzaklaştırılması amacıyla İl Uyuşturucu Koordinasyon Kurulu'nun toplandığını belirtti. Vali Düzgün, davranış alışkanlıklarında meydana gelen değişiklikler ve iletişim teknolojisindeki gelişmelerin gençler üzerinde pozitif olduğu kadar negatif etkilere de sebep olduğunu belirterek zararlı alışkanlıklarla kolay bir şekilde tanışmalarına da neden olduğunu ifade etti. Uyuşturucu ile mücadele kapsamında gençlerin zararlı alışkanlıklar konusunda bilinçlendirilmesinin de önemli olduğunu vurgulayan Düzgün, "Çocuklarımızı son dönemde artan sosyal medyanın ve değişik çevrelerden gelen risk faktörlerinin etkisiyle artan bu zararlı alışkanlıklardan kurtulabilmeleri için onları mutlaka bilgilendirmek gerekiyor. Yalnız bu bilgilendirmeyi yaparken de çok dikkatli ve hassas şekilde bunu yapmamız gerekiyor. Çünkü bu konuyla hiçbir ilgisi olmayan çocuklara, bu konuyu aktarırken onlarda bir merak uyandırmamalıyız" diye konuştu.

'Uyuşturucu ile Mücadele Aksiyon Planı'nın kurul üyeleri tarafından onaylanarak, kabul edildiği toplantı, kurula üye kurum ve kuruluşların görüş ve önerisinin alınmasının ardından sona erdi. - Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Vali Düzgün: Çocuklara Uyuşturucuyu Anlatırken Merak Uyandırmamalıyız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement