Vali Büyük'ten Yaralı Polislere Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Vali Büyük'ten Yaralı Polislere Ziyaret

Vali Büyük\'ten Yaralı Polislere Ziyaret

Adana Valisi Mustafa Büyük, polis aracına molotofkokteyli atılması sonucu yaralanan Komiser Sadettin Yuvanç ve polis memuru Esat Kardaş’ı tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti.

12.10.2014 12:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Valisi Mustafa Büyük, polis aracına molotofkokteyli atılması sonucu yaralanan Komiser Sadettin Yuvanç ve polis memuru Esat Kardaş'ı tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti.

Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde doktorlardan yaralı polislerin sağlık durumuyla ilgili bilgi alan Vali Mustafa Büyük, polislere geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Vatanın bölünmez bütünlüğü, milletin huzur ve güveni için tüm kamu görevlilerinin canla başla mücadele ettiğini söyleyen Vali Büyük, "Ülkemizin huzur ve refahı için görev yaparken geçmişte de olduğu gibi, bugünden sonra da canımız pahasına milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

"VATANDAŞLARIMIZ SAĞDUYULU VE İTİDALLİ OLSUN"

Vali Büyük, terörün amacının korku ve panik havası estirmek olduğunu ifade ederek, "Vatandaşlarımız tahriklere kapılmadan, milletimize yakışan bir şekilde itidalli olsun. Devletimizin tüm kurumları görevini en iyi bir şekilde yapmaya devam etmektedir. Bu milletin tarihi şan ve şerefle doludur. Bunu hiç kimse bozamaz. Yeter ki, vatandaşlarımız sağduyulu bir şekilde davranmaya devam ederek, istenen oyunlara gelmesin" şeklinde konuştu.

Çukurova Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek ve İl Sağlık Müdürü Ahmet Özer'in de hazır bulunduğu ziyarette Vali Mustafa Büyük, polis memurlarına Allah'tan acil şifa dileğinde bulunarak, bu konuda devletin tüm imkanlarının seferber edileceğini söyledi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Vali Büyük'ten Yaralı Polislere Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement