Vali Bektaş'tan Bayramda İmzalı 'Geçmiş Olsun' Dileği - Son Dakika
Yerel

Vali Bektaş'tan Bayramda İmzalı 'Geçmiş Olsun' Dileği

Vali Bektaş\'tan Bayramda İmzalı \'Geçmiş Olsun\' Dileği

Her yıl geleneksel olarak Manisa Öğretmenevinde yapılan Ramazan Bayramı genel bayramlaşma töreni geçtiğimiz aylarda açılarak hizmete giren Polisevi Lokali’nde gerçekleştirildi.

17.07.2015 16:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Her yıl geleneksel olarak Manisa Öğretmenevinde yapılan Ramazan Bayramı genel bayramlaşma töreni geçtiğimiz aylarda açılarak hizmete giren Polisevi Lokali'nde gerçekleştirildi. Törene yoğun katılım olurken, Vali Erdoğan Bektaş vatandaşları trafikte daha dikkatli olmaları konusunda uyardı. Bayramlaşma töreninin ardından sevgi evlerini ziyaret eden Vali Bektaş ayağı alçıda olan bir çocuğun alçısına imza atarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

Bir taraftan Soma'daki 301 maden işçisinin acısını yaşayan diğer taraftan aynı köyden 15 vatandaşını trafik canavarına kurban veren Manisa'daki bayramlaşma töreni Manisa Polisevi Lokalinde yapıldı. Bayramlaşmaya Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, CHP Manisa Milletvekili Dr. Tur Yıldız Biçer, MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kemal Çelebi, Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Manisa Garnizon Komutan Vekili Kıdemli Albay İsmail Fahri Zeybek, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mümtaz Kahya, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa Barosu Başkanı Ali Arslan, daire müdürleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

RAMAZAN AYINI TRAFİK AÇISINDAN İYİ GEÇİRMEDİK

Bütün Manisalıların huzurlu, mutlu bir bayram yaşamalarını temenni eden Vali Bektaş, "Bayram tatili, bayram hareketliliği dün sabah itibariyle başladı. Hareketliliği yaşayan illerden birisiyiz. Ramazan ayının trafik açısından iyi geçirmedik ama bayramda herhangi bir vukuatımız yok. Emniyet ve jandarma teşkilatlarımız 24 saat trafikle meşguller. Vatandaşlarımız da bu ana kadar bize sıkıntı vermediler. Umarız kazası, belasız, bayramın tadını bozacak bir olay yaşamadan bayramı tamamlarız." dedi.

TATİL DÖNÜŞÜ İÇİN UYARI

Tatil dönüşü vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyaran Vali Bektaş, "Bir yolda uyumayacağız. Uykumuz gelince 15 dakikada olsa yol kenarına çekip dinleneceğiz. Bu bize en az iki saat kazandırır. Emniyet kemerlerini arka koltuklar dahil ihmal etmeyeceğiz. Üç hız sınırlarına uyacağız. Bu söylediğim üç şeyinde bir maliyeti yoktur. İnsana da bir eziyeti yoktur. Fakat bu üç konuya uymamanın o kadar ağır faturaları var ki onu biz yaşadık ve hissettik. Herkese hayırlı yolculuklar diliyorum." diye konuştu.

Manisa protokolü daha sonra Manisa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Sevgi Evleri 0-12 yaş Çocuk Yuvası'nda kalan çocukları ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Sevgi evlerini ziyaret eden Vali Bektaş ayağı alçıda olan bir çocuğun alçısına imza atarak geçmiş olsun dileklerini iletti. Sevgi evlerinde kalan çocukları çeşitli hediyelerle mutlu eden protokol üyeleri daha sonra Vakıf Huzurevi ve Muharip Gaziler Derneği Manisa Şubesi'ni ziyaret ederek Manisa'daki bayramlaşma törenini tamamladılar. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Bektaş'tan Bayramda İmzalı 'Geçmiş Olsun' Dileği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement