Vali Ataklı Gülağaç'ta İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Vali Ataklı Gülağaç'ta İncelemelerde Bulundu

Vali Ataklı Gülağaç\'ta İncelemelerde Bulundu

Aksaray Valisi Şeref Ataklı, Gülağaç ilçesine bağlı Saratlı ve Demirci beldelerinde incelemelerde bulundu.

25.06.2014 14:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aksaray Valisi Şeref Ataklı, Gülağaç ilçesine bağlı Saratlı ve Demirci beldelerinde incelemelerde bulundu.

Saratlı Yeraltı ile Demirci taş evlerini gezen Ataklı, Aksaray'ın sahip olduğu turizm potansiyelini ortaya çıkartarak, turizmde hak ettiği yere gelmesi için gayret göstereceklerini söyledi.

Her yıl binlerce turistin Saratlı Yeraltı'nı ziyaret ettiğini belirten Ataklı, beldede yakın zamanda turizme açılacak ikinci yeraltı şehrinin büyüklüğüyle, Kapadokya bölgesinin ilklerinden olacağını ifade etti.

Aksaray'ın tabi güzellikler ve tarihi eserler bakımından çok iyi durumda olduğunu ancak bunun etkin tanıtımla turizme kazandırılabileceğini dile getiren Ataklı, "Bu güzellikleri el birliğiyle gayret göstererek tanıtmalıyız. Bunun için sahip olduğumuz turizm potansiyelimizi en iyi şekilde kullanmalıyız. Saratlı Yeraltı, Güzelyurt, Ihlara, hanlar ve kervansaraylarımızı turizmin hizmetine sunmak için hep beraber gayret göstermeliyiz" dedi.

Ziyarette, İl Jandarma Komutanı Albay Levent Ölmez, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ, İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Bestami Zabun ve İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal hazır bulundu. - Aksaray

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vali Ataklı Gülağaç'ta İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement