Mersin Valisi, Asrın Projesini İnceledi, Köylüler Eylem Yaptı - Son Dakika
Güncel

Mersin Valisi, Asrın Projesini İnceledi, Köylüler Eylem Yaptı

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, mahalle muhtarlarının talebi doğrultusunda Alaköprü Barajında başlanacak su tutulması işlemini bir ay erteledi.

26.12.2014 00:26  Güncelleme: 00:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vali, SUYUN TUTULMASINI BİR AY ERTELEDİ

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, mahalle muhtarlarının talebi doğrultusunda Alaköprü Barajı'nda başlanacak su tutulması işlemini bir ay erteledi.

Alaköprü Barajı'nın su tutması ile evleri ve arazileri su altında kalacak olan Akine, Sarıağaç ve Ormancık mahalle sakinleri bugün, 'Verilen sözler tutulsun', 'Tarım alanları hemen verilsin' yazılı dövizlerle gelerek eylem yapmıştı. Eyleme CHP Mersin Milletvekili Ali Rıza Öztürk, Anamur Belediye Başkanı MHP'li Mehmet Türe, CHP Anamur İlçe Başkanı Ayhan Güven, MHP İlçe Başkanı Erdal Bulut da destek vermişti.

Eylemin ardından Vali Çakacak, Bozyazı Balıkçı Barınağı'nda mahalle muhtarları Mustafa Keklik, Süleyman Duman ve Durmuşali Karataş ile görüştü. Muhtarlar, mahalle sakinlerinin henüz hazır olmadığını belirtip, su tutulması işleminin 6 ay ertelenmesini istedi. Vali Çakacak ise en fazla bir aylık ertelemenin yapılabileceğini söyledi. Muhtarların ısrar etmesine rağmen Vali Çakacak, işlemin 1 ay erteleneceğini açıkladı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersin Valisi, Asrın Projesini İnceledi, Köylüler Eylem Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement