Üzülmez Cemiyetlerde - Son Dakika
Güncel

Üzülmez Cemiyetlerde

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, hafta sonu katıldığı cemiyet ve ziyaretlerle Kartepeli hemşerilerini bu hafta sonu da yalnız bırakmadı.

03.08.2015 17:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İyi günde kötü günde bir arada olmaya özen gösteren Başkan Üzülmez, katıldığı düğün ve sünnet cemiyetleri ile hemşerilerinin mutluluklarını paylaştı.

Birlikte yönetim anlayışı çerçevesinde her daim vatandaşların yanında olan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, yoğun Cumartesi temposuna Köseköy Mah. sakinlerinden Yılmaz Haldız'ın yeğeni Recep ile Gülsüm'ün düğün cemiyetine katılarak başladı. Başkan Üzülmez daha sonrasında da Suadiyeli Halil Karakaşın oğlu Haluk ile Aysun'nun nikahları, Kandıra İlçe Başkanı Yunus Özder'in kızının nikahları ve Sarımeşe Eski Belediye Başkanı Ergün Berdan'ın baldızı Merve ile Zennun'un nikahlarına katılarak genç çiftlere mutluluklar diledi. Cumartesi günü ayrıca Kartepe Belediye Personeli Hasan Çelik'in kızı Kübra ile Harun'un nişan yüzüklerini de Başkan Hüseyin Üzülmez taktı.

Hafta sonu temposuna da hız kesmeden devam eden Başkan Hüseyin Üzülmez, Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Ayşe Çolak'ın kızı Neslihan ile Abdulkerim'in nikahları, Arslanbey'den İmdat İpek'in kızı Sergül ile Enver'in düğünleri, Arslanbey'den Sevinç Aşçı'nın kız kardeşi Cemile Özdemir ile Fatih İspir'in düğünleri, Aslar Kebap Mehmet Çakmak'ın kızı Yasemin ile Ali Kınalıbala'nın nikahı, Ak Parti İl Yöneticisi Kudbettin Yalçınkaya'nın kardeşi Cumali ile Rukiye'nin nikahlarına, Kemal Şimşek'in oğlu Sinan ile Ayten'in düğünlerine ve Maşukiye'den Ziya Ejderolu'nun oğlu Arif ile Emine'nin düğünlerine katıldı.

Başkan Hüseyin Üzülmez Pazar günü de delikanlılığa ilk adımlarını atan Kartepeli çocukların ve ailelerinin heyecanlarına ortak oldu. Başkan Üzülmez, Yadigar Dereköylü'nün oğlu Yunus Emre'nin, Niyazi Andaç'ın torunu Berat'ın ve Soner Türkyılmaz'ın oğulları Arda ile Eymen'in sünnet cemiyetlerine de katılarak mutluluklar diledi. Başkan Üzülmez katıldığı tüm cemiyetlerde hemşerilerinin yoğun ilgi ve sevgisi ile karşılandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Üzülmez Cemiyetlerde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement