Uzman Çavuşlar Kaza Yaptı: 1 Ölü, 4 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Uzman Çavuşlar Kaza Yaptı: 1 Ölü, 4 Yaralı

Uzman Çavuşlar Kaza Yaptı: 1 Ölü, 4 Yaralı

Bitlis'in Kaynarca köyü yakınlarında içerisinde 5 uzman çavuşun bulunduğu otomobil takla attı. Kazada 1 uzman çavuş hayatını kaybetti, 4 arkadaşı da yaralandı.

29.10.2015 12:15  Güncelleme: 12:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis'in Tatvan ilçesinde sabah erken saatlerde Tatvan- Van kara yolunun 45'inci kilometresinde bulunan Kaynarca köyü yakınlarında, içerisinde 5 uzman çavuşun bulunduğu otomobil takla attı. Kazada 1 uzman çavuş hayatını kaybetti, 4 arkadaşı da yaralandı.

KONTROLDEN ÇIKTI

Van'dan Tatvan'a gelen Bitlis İl Jandarma Komutanlığı'nda görevli uzman çavuşlar Emrah Kantiyan, Ethem Eroğlu, Samet Turhan, Ali Kurtaran ve Süleyman Özden'ı taşıyan otomobil, yağışlı hava nedeniyle kontrolden çıkarak takla attı.

1 ASKER HAYATA VEDA ETTİ

Meydana gelen kazada, Emrah Kantiyan olay yerinde yaşamını yitirdi; Eroğlu, Turhan, Kurtaran ve Özden yaralandı.

HASTANEYE KALDIRILDILAR...

Vatandaşların haber vermesi üzerine gelen ambulansla Tatvan'a kaldırılan yaralıların tedavisi devam ederken, durumu ağır olan uzman Çavuş Süleyman Özden Bitlis Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma ise sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Uzman Çavuşlar Kaza Yaptı: 1 Ölü, 4 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (23)

  • turgay emir: şehitler ölmez vatan bölünmez allah kürtlerin belasını versin hepsi bu kürtler yüzünden oluyor oyum AKP ye bunların olmamasını istiyorsanız sizde oylarınızı AKP ye verin 19 18 Yanıtla
  • HDP : Allah rahmet eylesin 25 12 Yanıtla
  • askeri persinel: Sehit lan sehit 20 16 Yanıtla
  • Hizan: Kim ki bir polisin bir askerin bir gerillanin ölumune seviniyorsa allah onun belasini versin 19 10 Yanıtla
  • Ozan: hadi diyin Allah mazlumun ahını almıyorda nedir bir açıklaması varmı 3 yıldır hiç bir asker kaza geçirmedi cizre nusaybini suruç ankara katliamlardan sonra Allah uzamnları özel harekatcıları doğal affetlere bir bir alıyor canını hadi siz müslümansıznız ya sözde inanmanız gerekir buna kim haklı kim haksız maaş alıp halka kurşun sıkan bunların ölümünü hiç bi zaman sevinmiyecem tarih zalımleri degil kahramanlardan bahsedecektir her zaman 7 21 Yanıtla cccc: Van yetmemiş gardaş uludere yetmemiş tüm doğuyu güneydoğuyu silecen haritadan ondan sonra ozan gibi sap kafalılar böyle konuşamayacak 1 3
  • Vatan : ona ölü denmez biraz yazılan haberlerde kullandığınız kelimeleri seçin bence 16 8 Yanıtla
  • rşfs: kahrolsun pkk hdp pyd ypg 10 13 Yanıtla
  • manisali : Naziler komünistler için geldiğinde sesimi çıkarmadım; çünkü komünist değildim.Sosyal demokratları içeri tıktıklarında sesimi çıkarmadım; çünkü sosyal demokrat değildim.Sonra sendikacılar için geldiler, bir şey söylemedim; çünkü sendikacı değildim.Benim için geldiklerinde, sesini çıkaracak kimse kalmamıştı.-Martin Niemöller- 20 0 Yanıtla
  • Barut: İşid öldürünce şehitler ölmez demediniz iki yüzlü yaratıklar 17 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement