Uyuşturucu Tacirlerine Özel Harekatlı Şafak Baskını: 16 Gözaltı - Son Dakika
Güncel

Uyuşturucu Tacirlerine Özel Harekatlı Şafak Baskını: 16 Gözaltı

Uyuşturucu Tacirlerine Özel Harekatlı Şafak Baskını: 16 Gözaltı

Elazığ’da polis, özel hareket timlerinin desteğiyle torbacı olarak tabir edilen uyuşturucu madde satıcılarına operasyon düzenledi.

05.03.2015 11:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığ'da polis, özel hareket timlerinin desteğiyle torbacı olarak tabir edilen uyuşturucu madde satıcılarına operasyon düzenledi. Operasyonda satışa hazır paketler halinde eroin, esrar ve hap ele geçirilirken, 16 şüpheli gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) Narkotik Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, kentte torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarını takibe aldı. Yaklaşık 4 ay süren çalışma sonucu şüphelileri tespit eden polis, bugün şafak vakti harekete geçti. Şafak vakti özel harekat timlerinin de aralarında bulunduğu 50 ekip, 250 polisin katılımıyla 16 adrese eş zamanlı baskın yapıldı. Özel harekat timlerinin kapıları kırarak içeri girdiği operasyonda 14 şüpheli gözaltına alındı. Narkotik köpekleri ile evlerde yapılan aramada satışa hazır paketler halinde 450 gram metanfetamin, 200 gram eroin çok miktarda esrar maddesi ile uyuşturucu haplar ele geçirildi.

Şüpheliler Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilerek ifadesi alınmak üzere KOM Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şubesi tarafından 10 Aralık 2014'te de 6 aylık çalışma sonrası sokak satıcılarına yönelik uyuşturucu operasyonu gerçekleştirilmiş ve gözaltına alınan 30 kişi tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Uyuşturucu Tacirlerine Özel Harekatlı Şafak Baskını: 16 Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement