Uyuşturucu Tacirleri Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Uyuşturucu Tacirleri Tutuklandı

Uyuşturucu Tacirleri Tutuklandı

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Bilecik Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından ortaklaşa yürütülen uyuşturucu operasyonu kapsamında yakalanarak mahkemeye çıkarılan zanlılardan 3'ü tutuklandı.

18.04.2014 17:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Bilecik Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından ortaklaşa yürütülen uyuşturucu operasyonu kapsamında yakalanarak mahkemeye çıkarılan zanlılardan 3'ü tutuklandı.

Sabah saatlerinde tutuklanma istemiyle mahkemeye çıkarılan C.Ç., G.E. ve H.E. tutuklanarak Bilecik Kapalı Cezaevine sevk edildi. Zanlılardan K.Ç. ve F.A. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

İlçede yapılan operasyonda 3 ayrı adrese 36 personel ve narkotik dedektör köpeklerin desteği ile eş zamanlı operasyon düzenlenmişti. Yaklaşık 5 aydır belirli aralıklarla 40 kişinin gözaltına alındığı soruşturma kapsamında 5 kişi sabah saatlerinde tutuklanma istemiyle mahkemeye sevk edilmişti. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Uyuşturucu Tacirleri Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement