Uyuşturucu Taciri Kadına 15 Yıl Hapis Cezası - Son Dakika
Güncel

Uyuşturucu Taciri Kadına 15 Yıl Hapis Cezası

Uyuşturucu Taciri Kadına 15 Yıl Hapis Cezası

Adana’da uyuşturucu ticareti yapmaktan 15 yıl 10 ay 9 gün hapis cezasıyla aranan kadın 3 yıl sonra polis tarafından yakalandı.

01.10.2015 15:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da uyuşturucu ticareti yapmaktan 15 yıl 10 ay 9 gün hapis cezasıyla aranan kadın 3 yıl sonra polis tarafından yakalandı.

Edinilen bilgiye göre olay, Yüreğir ilçesine bağlı Kışla Mahallesi'nde meydana geldi. Leyla Y. ile kocası Emin Y. 2010 yılında uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiası ile gözaltına alındı. Yargılanan çiftten Leyla Y. ve eşine 'uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan 15 yıl 10 ay 9'ar gün, hapis cezası verildi. Çiftin cezası 2012 yılında Yargıtay tarafından onandıktan sonra haklarında yakalama kararı çıktı. Polis ekipleri, Emin Y.'yi 2013 yılında yakalayıp cezaevine teslim ederken, Leyla Y. kaçtı. Leyla Y. peşindeki polislerden saklanabilmek için sürekli saçlarını boyatıp, ev değiştirdi. 3 yıldan bu yana kılıktan kılığa girip sürekli adres değiştirerek kaçan Leyla Y.'nin izi dün tespit edildi.

Mahalleye giden polis, Leyla Y.'nin kaldığı adrese operasyon yaparak kadını yakaladı. Leyla Y. işlemleri yapılması için Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı İnfaz Büro Amirliği'ne getirildi. İşlemlerin ardından adliyeye getirilen kadın buradan da Karataş Kadın Cezaevi'ne götürüldü. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Uyuşturucu Taciri Kadına 15 Yıl Hapis Cezası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement