Uyuşturucu Sevkiyatı 'Vicdan'a Takıldı - Son Dakika
Güncel

Uyuşturucu Sevkiyatı 'Vicdan'a Takıldı

Uyuşturucu Sevkiyatı \'Vicdan\'a Takıldı

Kula İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ve Manisa Jandarma Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu madde arama köpeği Vicdan ile birlikte uyuşturucuya geçit vermiyor.

20.11.2015 13:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kula İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ve Manisa Jandarma Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu madde arama köpeği Vicdan ile birlikte uyuşturucuya geçit vermiyor. Operasyonlarda daha önce çok sayıda uyuşturucu maddeyi bulan Vicdan isimli narkotik köpeği, bu sefer bir yolcu otobüsünde çanta içinde 1 kilo 235 gram esrar buldu. Çantanın sahibi çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Doğu illerinden batı illerine uyuşturucu sevkiyatı yapılacağı yönünde alınan istihbarat sonrasında harekete geçen Kula İlçe Jandarma ve Manisa Jandarma Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Kula'nın Esenyazı mahallesi kavşağı yakınlarında kontrol noktası oluşturdu. Otomobil, TIR ve yolcu otobüsleri üzerinde Jandarma Uyuşturucu Madde Arama Köpeği 'Vicdan' ile arama yapan Kula İlçe Jandarma ekipleri ve Manisa Jandarma Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, bir yolcu otobüsünde yaptığı aramada bir çanta içerisine gizlenmiş halde yaklaşık 1 kilo 235 gram esrar ele geçirdi.

Esrar maddesine el koyan ekipler çantanın sahibi olan Muhammet K. (33) isimli şahsı gözaltına aldı. Şahıs Kula Cumhuriyet Başsavcılığına çıkartılarak, yapılan soruşturmanın ardından tutuklanarak Kula Cezaevine gönderildi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Uyuşturucu Sevkiyatı 'Vicdan'a Takıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement