Uyuşturucu Satıcısının "Gres Yağlı" Önlemi İşe Yaramadı - Son Dakika
Yerel

Uyuşturucu Satıcısının "Gres Yağlı" Önlemi İşe Yaramadı

Bursa’da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 11 kilo 820 gram esrar bulundu Uyuşturucu satıcısı olduğu öne sürülen kişinin, özel eğitimli polis köpeklerinin koku almaması için esrarı gres yağıyla kaplayarak paketlediği tespit edildi.

18.12.2014 10:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da bir otomobilin bagajındaki gizli bölmede 11 kilo 820 gram esrar ele geçirildi. Uyuşturucu satıcısı olduğu iddia edilen zanlının, özel eğitimli polis köpeklerinin koku almaması için bu maddeyi gres yağıyla kaplayarak paketlediği belirlendi.

Alınan bilgiye göre, bir otomobille kente uyuşturucu getirileceği bilgisine ulaşan Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesine bağlı Narkotim görevlileri, Ankara yolunda bu aracı beklemeye başladı.

Otomobilin kent merkezine ilerlediğini gören ekipler, aracı takibe aldı. Ekipler, Yıldırım ilçesinde otomobil park edildikten sonra bir kişinin bagajdan bazı maddeleri alıp eve girdiğini gördü.

Söz konusu evde Erman Ü'yü (32) gözaltına alan ekipler, araçta özel eğitimli narkotik köpeği Alfa'yı kullanarak arama yaptı. Bagajda gizli bir bölmede 11 kilo 820 gram esrar ele geçirildi. Bu maddenin, özel eğitimli polis köpekleri tarafından tespit edilememesi için gres yağıyla kaplanarak paketlendiği belirlendi.

Şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Uyuşturucu Satıcısının 'Gres Yağlı' Önlemi İşe Yaramadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement