Uyuşturucu Operasyonu Polis Kamerasında - Son Dakika
Güncel

Uyuşturucu Operasyonu Polis Kamerasında

Uyuşturucu Operasyonu Polis Kamerasında

TEM Otoyolu'nda düzenlenen operasyonda, hakkında yakalama kararı bulunan uyuşturucu baronu ve beraberindeki 3 kişi yakalandı.

25.08.2014 15:39  Güncelleme: 17:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan 2 ayrı uyuşturucu operasyonunda 4 kişi gözaltına alındı. Operasyonlarda 413 adet uyuşturucu hap ve 34 kilo 500 gram toz esrar ele geçirildi.

İstanbul Narkotik Polisi Diyarbakır'dan uyuşturucu getirildiği bilgisi üzerine çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda, uyuşturucunun olduğu değerlendirilen bir otomobil, 21 Ağustos'ta TEM Otoyolu Ümraniye mevkiinde durduruldu. Araçtaki V.A. ve K.M.K yapılan baskınla gözaltına alındı. Daha önce yapılan tespite göre şebeke üyelerinden olduğu belirtilen R.B. ise yapılan baskınla Ataşehir'de bir adreste gözaltına alındı. Otomobilde yapılan aramalarda, aracın gizli bölmelesine zulalanmış 34 kilo 500 gram esrar ele geçirildi. Uyuşturucuyu bulmada, 'Kara'isimli 'narkotik arama eğitimli köpek' kullanıldı.



OPERASYON KAMERALARA YANSIDI

Operasyon anı polis kameralarına da yansıdı. Görüntülerde polisin uyuşturucu zulalı aracı takip etmesi görülüyor. Ardından ekiplerin amiri telsizle anons ederek "Operasyon hazırlığı veriyorum. Makul bir yerde aracı alacağız, yaklaşık 200 metre sonra aracın önünü kesmenizi istiyorum" diyor. 'Operasyon başlasın' komutuyla narkotik polislerinin bulunduğu otomobiller, içinde uyuşturucu zulalanan aracı emniyet şeridine doğru yönlendiriyor. Durdurulan araçtaki 2 kişinin gözaltına alınması da kameralara yansıyor.



Şüphelilerin gözaltına alınmasının ardından, otomobil arama yapılması için emniyet garajına götürüldü. Arama anları da polis kamerasına yansıdı. Görüntülerde aramada kullanılan eğitimli narkotik köpeği 'kara'nın döşemeleri tırmalayarak tepki vermesi görülüyor. Döşemeler polis tarafından falçatayla kesiliyor ve uyuşturucu paketleri çıkarılıyor.

413 ECSTASY HAP ELE GEÇİRİLDİ

Ümraniye'de yapılan operasyondan 1 gün sonra narkotik ekipleri tarafından bu sefer Kartal'da operasyon düzenlendi. Operasyonun çalışması İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne yapılan bir ihbarla başladı. İhbarda belirtilen adrese bir süre takibe alan ekipler, geçtiğimiz Cuma günü adrese baskın yaptı. A.R.K. gözaltına alınırken, evde yapılan aramalarda 413 adet ecstasy hap, 1 sahte nüfus cüzdanı ve sahte ehliyet ele geçirildi. Haplar bir yeleğin ceplerinde bulundu. O anlar polis kamerasına da yansıdı.




Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Uyuşturucu Operasyonu Polis Kamerasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ANKARAGÜCÜ: aslında polis sudan bir bahane bulup çatışma çıkaracaktı sıkın kafalarına gitsin bunların kime ne hayrı olur yarın birgün çıkarlar kabadayı kabadayı gezerler altlarında son model arabalarla bellerinde glocklarla belikide yemdi bu yakalanan uyuşturucu arkadaki kamyonları tırlarıda bir arasaydınız keşke 6 2 Yanıtla
  • Türk Devletleri 1. Kardiyoloji Kongresi Bakü'de Düzenlendi
    12:19 Türk Devletleri 1. Kardiyoloji Kongresi Bakü'de Düzenlendi

    Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de Türk Devletleri 1. Kardiyoloji Kongresi düzenlendi. Azerbaycan Sağlık Bakanlığı Kardiyoloji Bilimsel Araştırma Enstitüsü tarafından organize edilen kongreye, Türkiye'nin Bakü Büyükelçisi, Azerbaycan Sağlık Bakanı ve Türk devletlerinden bilim insanları katıldı. Kongre, Türk devletleri arasında işbirliği ve iletişimi artırmayı hedefleyerek kardiyoloji alanındaki son yeniliklerin paylaşılmasını sağladı. Kongrenin geleneksel hale getirilmesi ve her yıl farklı bir Türk devletinde yapılması önerildi.

  • DPÜ'de 2023-2024 Akademik Yılında Spor Turnuvaları Düzenlenecek
    12:18 DPÜ'de 2023-2024 Akademik Yılında Spor Turnuvaları Düzenlenecek

    Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ), 2023-2024 Akademik Yılı'nın son 6 haftasında futbol, basketbol ve voleybol dallarında 6 farklı turnuva düzenleyecek. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nin 50. yılını kutlayacak olan İktisadi ve İdari Bilimler Topluluğu, futbol turnuvasıyla etkinliklere başlayacak. Ayrıca, Yaşayan Arapça Topluluğu ve Matematik, Bilim ve Eğitim Topluluğu da spor etkinlikleri düzenleyecek. Mühendislik Fakültesi ise futbol, basketbol ve voleybol turnuvalarına ev sahipliği yapacak.

  • Güdül Belediyesi, ilçede temizlik kampanyası başlattı
    12:18 Güdül Belediyesi, ilçede temizlik kampanyası başlattı

    Güdül Belediye Başkanı Mehmet Doğanay, ilkbaharın gelişiyle ilçe genelindeki çocuk oyun alanları ile parklarda genel temizlik kampanyası başlattıklarını duyurdu. Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülecek olan kampanya kapsamında, vatandaşlar temizlik konusunda duyarlı olmaya çağrıldı.

  • Dem Parti Eş Genel Başkanı Bakırhan:
    12:15 Dem Parti Eş Genel Başkanı Bakırhan: "Seçim Sonuçlarında Ortaya Çıkan Bu Zemini, Demokratik İttifakları Büyüterek Sonuca Ulaştıracağız"

    DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, seçim sonuçlarını değerlendirerek demokratik ittifakları büyüterek sonuca ulaşacaklarını belirtti. Kürt halkının iradesini sandığa yansıttığını ve demokratik çözüm konusunda güçlü bir irade ortaya koyduğunu vurgulayan Bakırhan, önümüzdeki dönemde örgütlenme ve genişleme çalışmalarına odaklanacaklarını ifade etti.

  • Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda Gitar Şenliği Gerçekleştirildi
    12:14 Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda Gitar Şenliği Gerçekleştirildi

    Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı tarafından düzenlenen Gitar Şenliği, Koral Çalgan Salonu'nda gerçekleşti. Şenlikte, Eskişehir Atatürk Güzel Sanatlar Lisesi, Kütahya Ahmet Yakupoğlu Güzel Sanatlar Lisesi, Ankara Sincan Itri Güzel Sanatlar Lisesi ve Konya Çimento Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri gitar performansları sergiledi.

  • Nallıhan Belediye Başkanı Ertunç Güngör, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda öğrencilerle buluştu
    12:14 Nallıhan Belediye Başkanı Ertunç Güngör, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda öğrencilerle buluştu

    Nallıhan Belediye Başkanı Ertunç Güngör, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla prova yapan öğrencilerle bir araya geldi. Güngör, çocukların hayatın vazgeçilmez parçası olduğunu belirterek, onların güzel tebessümlerinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

  • Elazığ'da düzenlenen operasyonda tarihi eserler ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı
    12:13 Elazığ'da düzenlenen operasyonda tarihi eserler ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı

    Elazığ'da yapılan tarihi eser operasyonunda, Diyarbakır'dan gelen M.G'nin tarihi eserleri satacağı bilgisi üzerine gözaltına alındı. Şüphelinin otomobilinde yapılan aramada 17 sikke, yüzük, hançer, kılıç ve bir miktar uyuşturucu ele geçirildi. Elazığ Müze Müdürlüğü tarafından yapılan incelemede, ele geçirilen sikkelerin tarihi eser niteliği taşıdığı ve kılıcın etnografik eser grubunda olduğu belirlendi. Şüphelinin jandarmadaki işlemleri devam ediyor.

  • Aydın'da aşırı yağış sonucu ağaç yola devrildi
    12:12 Aydın'da aşırı yağış sonucu ağaç yola devrildi

    Aydın'ın Buharkent ilçesinde etkili olan aşırı yağışa dayanamayan bir ağaç, yola devrildi. Olay sonucunda olası bir kazanın önüne geçildi ve belediye ekipleri tarafından ağaç kaldırılarak trafik normale döndü.


Advertisement