Uysal Öğretmenler Gününü Kutladı - Son Dakika
Yerel

Uysal Öğretmenler Gününü Kutladı

Uysal Öğretmenler Gününü Kutladı

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, 75. Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesini ziyaret ederek 24 Kasım öğretmenler gününü kutladı.

24.11.2015 14:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, 75. Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesini ziyaret ederek 24 Kasım öğretmenler gününü kutladı. Başkan Uysal, önümüzdeki yıl Spor Salonu yapılması sözünü de verdi.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, 75. Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesini ziyaret ederek 24 Kasım öğretmenler gününü kutladı. Okul Müdürü Bekir Motor ve öğrenciler tarafından okul bahçesinde karşılanan Başkan Ümit Uysal, öğretmenler odasında düzenlenen kutlama programına katıldı. Okulda görev yapan öğretmenlerin, 24 Kasım öğretmenler gününü tek tek kutlayan Başkan Uysal, önümüzdeki yıl 75. Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesine de Spor Salonu yapılması sözü verdi.

Cumhuriyet döneminde ve öncesinde öğretmenlerin çok değerli katkılar sunduklarını belirten Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde öğretmenlerimiz başardılar. Fikri hür, vicdani hür, irfanı hür çok değerli katkılar sağladılar. Fikri hür bir nesil geniş düşünür ve akıllı olur. Tüm Türkiye'deki eğitim emekçilerinin, 1'nci ve 2'nci sınıfta ilk öğretmenim olan babam Mehmet Ali Uysal'ın ve kadife elli, güzel yürekli öğretmenlerimizin gününü kutluyorum" dedi.

İNSAN HAYATINA DOKUNAN ÇALIŞMALAR YAPIYORUZ

Belediyecilik çalışmalarında insan hayatına dokunan çalışmaları esas aldıklarını ifade eden Başkan Uysal, "Belediyemizin her kuruşunu komşumuzun hayatına harcıyoruz. Görkemli eserler yaratmak yerine, hayat standartımızı yükseltelim. Önemli olan insan hayatına ne dokunur, ne güzelleştirir düşüncesi ile hareket ediyoruz. Büyük balık, küçük balığı yutuyorsa, fakirler kimsesiz kalıyorsa, çocuklar sokakta büyüyorsa diğer insanlar için makul değildir" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uysal Öğretmenler Gününü Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement