Usta Tiyatrocu Argun Kınal Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Magazin

Usta Tiyatrocu Argun Kınal Hayatını Kaybetti

Usta Tiyatrocu Argun Kınal Hayatını Kaybetti

"Lüküs Hayat Opereti", "Cyrano de Bergerac", "Bir Kavuk Devrildi" gibi oyunlarda rol olan usta tiyatrocu Argun Kınal, yaşamını yitirdi.

07.10.2015 17:38  Güncelleme: 17:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sinema, dizi ve tiyatro oyuncusu Argun Kınal hayatını kaybetti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'ndan yapılan açıklamaya göre, Kınal'ın cenazesi, yarın saat 11.00'de Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde yapılacak törenin ardından, Teşvikiye Camisi'nde kılınacak öğle namazını müteakip Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedilecek.

ARGUN KINAL KİMDİR?

Argun Kınal, 1936'da İstanbul'da doğdu. 1961'de girdiği Şehir Tiyatroları'ndaki bir yıllık eğitimin ardından kadrolu olan Kınal, tiyatro için İktisat Fakültesi'nden ayrıldı.

"Lüküs Hayat Opereti", "Cyrano de Bergerac", "Bir Kavuk Devrildi", "Balıkesir Muhasebecisi", "Dikenli Yol", "Sokrates Savunuyor", "Kayıp Mektup", "İçimizdeki Arslan", "Scapinin Dolapları", "Biz Aşağıda İmzası Olanlar", "Çil Horoz", "Romeo Juliet" ve "Yanlışlıklar Komedyası" oyunlarında rol alan sanatçı, Şehir Tiyatroları'ndan emekli olduktan sonra Tiyatro İstanbul kadrosunda çalıştı.

Son Dakika Magazin Usta Tiyatrocu Argun Kınal Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • sinan: hersey yalan biz dogudayiz gercegi gozlerimizle goruyoruz.pkk kacirmissa bisey biliyordur iyi yapmistir.pkk herzaman kotu gosteriliyor ama dogu halki gercegi biliyor bu bize yeter..... 1 48 Yanıtla sakınn: ne saçmalyon olum sen sinan 33 0 KURDO: sn neyin kafasını yaşıyorsun adam mayına basıp ölmedi 15 0
  • BİRGÜN,,,,BU ADAM HAKLIYDI,,,,DİYECEKSİNİZ: Artistleri sevmem...hepsi sahte 3 12 Yanıtla
  • Yasar abay : allah rahmet eylesin 11 0 Yanıtla
  • vatansever: allah rahmet eylesin 10 1 Yanıtla
  • HABERİN SADECE BAŞLIGINI OKUDUM: Bunu Tanimirem lo 8 2 Yanıtla
  • öğretmen x: Mekanın cennet olsun. .. 7 1 Yanıtla
  • nart: olum pkk li yorumcular!!!siz ne iciyonuz?...neyin kafasini yasiyonuz?...habere bak yoruma bak...Tiyatrocu olmus aloo....gerci siz de bu isi tiyatro saniyonuz da; olum gercek uyandirayim 5 1 Yanıtla
  • ruya: sinan tam bir pisliksin pis terorist geberin leslerinizi görmek mutlu ediyo bizi 6 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement