Usta: "Hedeflerimize Büyüyerek ve Bütünleşerek Gideceğiz" - Son Dakika
Spor

Usta: "Hedeflerimize Büyüyerek ve Bütünleşerek Gideceğiz"

Usta: "Hedeflerimize Büyüyerek ve Bütünleşerek Gideceğiz"

Trabzonspor başkan adayı Muharrem Usta, büyük bir özlem duydukları başarılara büyüyerek ve bütünleşerek gideceklerini belirterek, bordo-mavili renklere gönül verenlerin gurur duyacakları bir kulüp olacaklarını söyledi.

20.11.2015 15:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor başkan adayı Muharrem Usta, büyük bir özlem duydukları başarılara büyüyerek ve bütünleşerek gideceklerini belirterek, bordo-mavili renklere gönül verenlerin gurur duyacakları bir kulüp olacaklarını söyledi.

Trabzonspor başkan adayı Muharrem Usta, 5-6 Aralık tarihleri arasında yapılacak olan Olağan Genel Kurul öncesi seçim gezilerini sürdürüyor. Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen ve Çarşıbaşı Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz'ı, listesinde yer alan Ahmet Çubukçu ile birlikte ziyaret eden Usta, 50. yılında şampiyonluğu göğüsleyecek güçlü bir Trabzonspor için yola çıktıklarını vurguladı. Vatandaşların da büyük ilgisiyle karşılaşan Usta, büyük bir özlem duydukları başarılara büyüyerek ve bütünleşerek gideceklerini belirterek, "Bunun yolu bellidir. Trabzonspor gerçeklerini herkes iyi biliyor. Temel sorunumuz bütünlüktür. Camiamızda kaybolan birlik ve beraberlik duygusunu yeniden inşa etmek için büyük bir gayretin içinde olacağız. Bu yöndeki çalışmalarımız büyük bir önem verdiğimiz konuların en başında geliyor. Bizim hiç kimseyle bir dargınlığımız ve küskünlüğümüz yoktur. Yüreğimiz herkese açık. Kulübün mali tablosunu hayata geçireceğimiz projelerle sağlam bir yapıya kavuşturup, kulübe hizmet eden bütün bireylerin rahat ve sıkıntı yaşamayacakları bir ortam sağlayacağız. Bizim dönemimizde herkesin kafası rahat olacak" ifadelerini kullandı.

"İŞİN BAŞI İYİ YÖNETEBİLMEKTEN GEÇİYOR"

Trabzonspor başkan adayı Muharrem Usta, bordo-mavili kulübün sorunlarının üstesinden gelecek iyi bir yönetim ile göreve talip olduklarını belirterek, "Bütün işi iyi yönetimden geçiyor. Yönetiminiz iyiyse parayı da yönetiyor. Sistemi de yönetiyor. Yönetim iyi değilse her şeyi karıştırıyor. Her taraf çöküyor. İşimiz zor ama üstesinden gelmek zorundayız" dedi.

"TRABZONSPOR MARKASINI YENİDE AYAĞA KALDIRACAĞIZ"

Trabzonspor markasını yeniden ayağa kaldırıp, hem Türkiye'de hem de Avrupa'da söz sahip bir kulüp olacaklarını belirten Usta, "Bu noktada Trabzonspor sevgisiyle yaşayan taraftarlarımızın vereceği destek çok önemli. Bordo-mavili renklere gönül verenlerin, gelecekle ilgili kaygılarının olduğunu çok iyi biliyoruz. Hep birlikte yürüyeceğimiz. Beraber yöneteceğimiz Trabzonspor'u inşa ederken çocuklarımızın göğsünü kabartacak gurur duyacakları noktaya taşıyacağız" diye konuştu.

"HAK ETTİKLERİMİZİ GERİ ALMAK İÇİN MÜCADELE EDERKEN, ENERJİMİZİ ŞAMPİYONLUĞA VERECEĞİZ"

Muharrem Usta, 2010-11 sezonunda Trabzonspor'un hak ettiği şampiyonluğu geri almak için mücadele ederken, enerjilerini ise yeni şampiyonluklara vereceklerini ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"2010-2011 sezonu şampiyonu Trabzonspor'dur. Bunu herkes kabul ediyor. Bununla ilgili olarak verdiğimiz mücadeleyi yeteri kadar anlatamadığımızı düşünüyorum. Avrupa bizi Spor Toto Süper Lig'in şampiyonu olarak, Şampiyonlar Ligi'nde gördü. UEFA zaten bizi Şampiyonlar Ligi'ne alarak şampiyonluğumuzu Avrupa'da ilan etmiş oldu. Bütün kazanımları şampiyon bir takım olarak kasamıza soktuk. Hakkımız olan şampiyonluğu geri almak için Avrupa'da çok önemli hukukçularla temaslarımız sürüyor. Bu mücadelenin sonuna kadar takipçisi olacağımızdan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Hak ettiğimiz kazanımlarla ilgili olarak mücadelemizi sürdürürken, kulüp olarak bütün enerjimizi ve mücadelemizi yeni şampiyonlukları elde etmek için vereceğiz. Bunun planlamasını çok iyi bir şekilde yapacağız."

"TRABZONSPOR'UN 50. YILINDAKİ ŞAMPİYONLUK HEDEFİ BİR PROJEDİR"

Usta, Trabzonspor delegesinin teveccüh gösterip göreve getirmesi halinde 50. yılında Trabzonspor şampiyonluğa oynamasının bir hayal değil çok sağlam temelleri bulunan bir proje olduğunu belirterek, sözlerini şöyle tamamladı:

"Trabzonspor'un 50. yılınnın kutlanacağı 2017 yılında Trabzonspor'un kesinlikle şampiyon olacağını vaat etmiyorum. Bunu hiçbir şekilde bir garantisi yok. Trabzonspor'un şampiyonluğa oynayacağını rahatlıkla söyleyebilirim. Çok iyi kurgulanmış, çok iyi planlanmış, bütçe dengeleri oturtulmuş, camiası bütünleşmiş, bütün unsurlarını harekete geçirmiş, Türkiye'de ve Avrupa'da yaşayan her Trabzonsporlu'suyla ayaklanmış bir Trabzonspor çok kısa zamanda büyük işlerin altına imza atabilir. Bunu geçmişte yaptı. Bugün de yapabilir." - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Usta: 'Hedeflerimize Büyüyerek ve Bütünleşerek Gideceğiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi
    19:54 VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi

    Voleybolda Vodafone Sultanlar Ligi 18. hafta erteleme maçında VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yenerek galibiyet elde etti. Maçın setleri 17-25, 25-21, 31-29, 14-25 ve 5-15 şeklinde sonuçlandı.

  • Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi
    19:05 Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi

    Antalya Belek'te düzenlenen Megasaray Hotels Open'da milli tenisçi Zeynep Sönmez, çeyrek finale yükseldi. İlk turda Fransız tenisçi Fiona Ferro'yu mağlup eden Sönmez, ikinci turda Alman raket Ella Seidel'i geri dönüşle mağlup etti. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez, maçın yarın başlayacağını belirtti.

  • Galatasaray teknik ekibi ve basın mensupları arasında maç yapıldı
    18:59 Galatasaray teknik ekibi ve basın mensupları arasında maç yapıldı

    Galatasaray Futbol Takımı, milli takım arasında Antalya'da kamp yaparken teknik ekip ve basın mensupları arasında maç düzenlendi. Teknik ekip, 13-3'lük skorla galip geldi ve Ali Yiğit Buruk 3 gol attı.

  • Ankara Dikmen Semtinde Mikser Kamyonu Devrildi, Sürücü Yaralandı
    18:55 Ankara Dikmen Semtinde Mikser Kamyonu Devrildi, Sürücü Yaralandı

    Ankara'nın Dikmen semtinde mikser kamyonu yokuşa dönmek isterken virajı alamayınca devrildi. Kazada kamyon sürücüsü Z. O. yaralandı. İtfaiye ekipleri tarafından kurtarılan sürücü, hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Sivasspor, Sivas Dört Eylül Futbol'u 3-0 mağlup etti
    18:44 Sivasspor, Sivas Dört Eylül Futbol'u 3-0 mağlup etti

    Sivasspor milli maçlar nedeniyle verilen arada Sivas Dört Eylül Futbol ile hazırlık maçında karşılaştı ve 3-0 galip geldi. Emre Gökay, Clinton N'jie ve Alaaddin Okumuş'un golleriyle Sivasspor kazandı.


Advertisement