Üst Geçit Kazasının Mağduru Olan Kız Dondu Kaldı - Son Dakika
Güncel

Üst Geçit Kazasının Mağduru Olan Kız Dondu Kaldı

Üst Geçit Kazasının Mağduru Olan Kız Dondu Kaldı

İstanbul Valiliği bağlı çalışan yük kamyonu Florya'da üst geçide takıldı. Kırılan enerji panosunun parçaları arkadaki aracın üstüne düştü. İki kız ölüm tehlikesi atlattı.

27.11.2014 13:16  Güncelleme: 15:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Valiliği emrinde çalışan bir kamyon fazla yük yükleyince Florya'da üst geçide takıldı. Köprüde bulunan ve kırılan eneji panosunun parçaları arkadan gelen aracın üstüne düştü ve araçta bulunan iki kız ölüm tehlikesi atlattı. Kaza sonrası ölümden dönen iki genç kız gözyaşlarına boğuldu. Genç kız korkudan habercilerin sorularına cevap bile veremedi.

KAZALARIN SONU GELMİYOR

Avcılar'da yaşanan üst geçit kazasının ardından damperi açık unutulan ya da fazla yük yüklenen kamyonların neden olduğu üst geçit kazaları bir türlü son bulmuyor. Son kaza dün Sahil yolu Florya Kavşağı mevkiinde meydana geldi.

ARACIN ÖN KISMINA DÜŞTÜ

E.T yönetimindeki kamyon, enerji panosu yükleyerek trafiğe çıktı. Florya havuzlu kavşağa geldiğinde üst geçide takıldı. Kazanın etkisiyle parçalanan enerji panosunun parçaları arkada seyir halinde bulunan özel bir aracın ön kısmına düştü.

İKİ KIZ ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Aracın yan camı kırılırken, iki genç kız ölümden döndü. Araç sürücüsü genç kız olayın ardından gözyaşlarına boğuldu. Kazayı haber alan sürücü genç kızın annesi de olay yerine koştu. Annesi ve araçta bulunan arkadaşı, hüngür hüngür ağlayan genç kızı güçlükle sakinleştirdi.

TRAFİK KISA SÜRE AKSADI

Yaşanan olay nedeniyle trafik bir süre aksadı. Tek şeritten verilen trafik, kamyondan yola düşen malzemelerin kaldırılmasıyla yeniden normale döndü. Kazaya ilişkin inceleme başlatıldı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Üst Geçit Kazasının Mağduru Olan Kız Dondu Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Gerçekci: Yazık yavrucuk KEDI CANI SENİ : 0 10 Yanıtla
  • RIDVAN: BÖYLE SORUMSUZ KİŞİLER VE DENETİMSİZ DÜZEN KARŞISINDA İŞİMİZ ŞANSA KALIYOR. 6 2 Yanıtla
  • bilir kisi: BU OLAYIN DIGER OLUS SEBEBI SUREKLI ASFALT IN KAZINIP YENI DOKULEN ASFALT YUZUNDEN ORNEK:3.75 OLAN YUKSEKLIK YENI YOLLA 3.74 OLUYOR BUDA GOZUMUZDE FARK DEGIL AMA YOL ICIN FARK 0 0 Yanıtla

Advertisement