"Urla'nın Renkleri" Tam Not Aldı - Son Dakika
Yerel

"Urla'nın Renkleri" Tam Not Aldı

"Urla\'nın Renkleri" Tam Not Aldı

Tasarımcının, Urla'nın kurtuluşu etkinlikleri kapsamında "Urla'nın renkleri" temalı, kendi imzasını taşıyan özel koleksiyonu davetlilerden tam not aldı.

13.09.2014 09:57  Güncelleme: 14:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş


İzmir'in genç ve başarılı moda tasarımcısı Büşra Edebali, Urla Belediyesi'nin katkılarıyla, 2015 İlkbahar/Yaz Koleksiyonunu 12 Eylül Cuma akşamı Vera Melissa Restoran'da görkemli bir defileyle tanıttı.

Tasarımcıya esin kaynağı oluşturan Urla, ilk kez böylesi büyük bir defileye ev sahipliği yaptı. Sadece Urla halkının değil, tüm İzmirlilerin merak ve heyecanla katıldığı defile kapsamında tasarımcı, yirmi beş parçadan oluşan özel koleksiyonunu davetlilere sundu. Büşra Edebali, nostaljik esintiler taşıyan koleksiyonunda davetlilere eski ile yeninin eşsiz bir harmonisini yaşatırken onları tarihin karanlık labirentinde gizemli bir yolculuğa çıkardı. Tasarımcının koleksiyonunda öne çıkardığı oryantal doku, renk ve detaylar çağdaş Türk kadınının bağımsızlık ve özgüven hislerine vurgu yaparak farkındalığımızı pekiştirdi.

Urla Belediyesi Başkanı Sibel Uyar ve Urla Kent Konseyi Başkanı Prof.Dr. Canan Balkır'ın da katkılarıyla gerçekleşen defileye İzmir'in siyaset, iş, akademi, sanat ve moda dünyasının seçkin isimleri katılım gösterdi. Defile'nin organizasyonunu ise Türkiye'nin tanınmış koreograflarından Akif Örük'ün kurucusu olduğu Rönesans Ajans gerçekleştirdi. Şimdiye kadar eşsiz lezzetler yanında, ayrıcalıklı ve fark yaratan organizasyonları gerçekleştiren Vera Melissa bu kez İzmirli tanınmış modacı Büşra Edebali'nin solo defilesine ev sahipliği yaptı. 12 Eylül Cuma akşamı saat 19:30'da "welcome-kokteyl" ile başlayan dev organizasyon, defileyle devam etti ve gecenin finalinde ise İzmir Büyükşehir Belediyesi Pop Orkestrası hazırladıkları özel repertuvar ile davetlilere unutulmaz anlar yaşattı. Defilenin ana sponsorluğunu üstlenen Ege-Koop ve "Biz Varız" Makedonya Göçmenleri Derneği Başkanı Fadıl Çalışkan, "Urla'yı sanat ve modayla buluşturan bu etkinliğin yalnızca Urla değil, İzmir açısından da son derece önemli bir etkinlik olduğunun altını çizerek Urla'da bir ilki başardıklarını ifade etti. Bundan sonraki hedeflerinin marka şehirler kapsamında daha büyük projeler gerçekleştirmek olduğunu söyleyerek defilenin tasarımcısı Büşra Edebali'ye teşekkürlerini sundu".

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Yerel 'Urla'nın Renkleri' Tam Not Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement