Urla Kızılayı'dan Telafer'e Yardım - Son Dakika
Yerel

Urla Kızılayı'dan Telafer'e Yardım

Urla Kızılayı\'dan Telafer\'e Yardım

Türk kızılayının liderliğinde Türkiye'nin büyük işçi ve memur sendikalarının desteğiyle 'Telafer'e El Uzat' kampanyası başlatıldı.

19.07.2014 12:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk kızılayının liderliğinde Türkiye'nin büyük işçi ve memur sendikalarının desteğiyle 'Telafer'e El Uzat' kampanyası başlatıldı.

Türk Kızılayı İzmir Şube Başkanı Prof. Dr. Aslı Özer 'in öncülüğünde İzmir ve ilçelerinden de kampanya başlatıldı. Konak, Buca, Gaziemir ve Urla şubelerinin katkısı ile kampanyaya bir tır dolusu malzemenin toplanması sağlandı. Prof. Dr. Aslı Özer, "Yardım tırına gıda, ayakkabı, giyim, çocuk bezi, temizlik malzemesi, battaniyeden oluşan malzemeler yüklendi. Buca Şube Bşk. Prof.Dr. Oğuzhan Altay, Konak Şube Bşk.Tekin Akkoyun, Gaziemir Şube Bşk. Cengiz Orlal ve Urla Şube Bşk. Nurgül Saltık'a Türk kızılayı adına teşekkür ediyorum. Şimdiye kadar da 101 tır yardım malzemesini İzmir'den yolladık. Başta Irak ve Filistin olmak üzere dünyanın farklı yerlerinden yaşanan bu acıların bir an önce dinmesini, insanlığın barış ve huzur içinde yaşamasını gönülden temenni ederim" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Urla Kızılayı'dan Telafer'e Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement