Urla Gençlik'in "Efsane Kadrosu" Biraraya Geldi - Son Dakika
Yerel

Urla Gençlik'in "Efsane Kadrosu" Biraraya Geldi

1988–1995 yılları arasında 1. Lig'de mücadele eden Urla Gençlik Bayan Basketbol Takımı’nın antrenörü ve soporcuları 19 yıl sonra Urla'da buluştu.

06.08.2014 13:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Bayanlar Basketbol 1. Ligi'nde 1988-1995 yılları arasında Urla'yı başarıyla temsil eden Urla Gençlik Bayan Basketbol Takımı'nın o dönemde formasını giyen sporcular, takım antrenörü ve kulüp başkanı 19 yıl sonra bir araya geldi.

Urla'yı 7 yıl başarıyla temsil eden ve kulübün tarihine "efsane kadro" olarak geçen takımın antrenörü Erkan Berkman, yardımcı antrenör Maide Berkman, basketbolcular Didem İrtem, Serap Yücesir, Sevgi Duraklar, Nazan Yılmaz, Oya Salter, Aylin Akalın, Berna Gülseren, Ebru Varlık Önder, Fulya Varol, Nil Berkman Wright, dönemin kulüp başkanı Mustafa Kaygusuzer'in ilçede konuğu oldu.

Eski günleri anıp hasret gidermek amacıyla takımın o dönemki kadrosunu bir araya getirdiğini söyleyen Mustafa Kaygusuzer, bu buluşmaları gelenekselleştirmek istediklerini kaydetti. Kaygusuzer "Tüm takım bir araya geldi. Çok güzel oldu. Herkes dünyanın dört bir ucuna dağılmış. Amerika'dan, İspanya'dan bile bu buluşmaya gelen ekip arkadaşlarımıza yaşattıkları mutluluk için teşekkür ederim" dedi.

Urla Gençlik Spor Kulübü Bayan Basketbol takımına başarılar dileyen Erkan Berkman ise "Bizim elde ettiğimiz başarıları geçmelerini diliyorum" diye konuştu. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Urla Gençlik'in 'Efsane Kadrosu' Biraraya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement