Urla'da '12 Eylül' Etkinlikleri Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Urla'da '12 Eylül' Etkinlikleri Devam Ediyor

Urla\'da \'12 Eylül\' Etkinlikleri Devam Ediyor

Urla’nın kurtuluşunun 92. yıldönümünün kutlandığı ’12 Eylül Etkinlikleri’ kapsamında dün akşam piyano resitali ve konser düzenlendi.

15.09.2014 15:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Urla'nın kurtuluşunun 92. yıldönümünün kutlandığı '12 Eylül Etkinlikleri' kapsamında dün akşam piyano resitali ve konser düzenlendi.

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen etkinliğe, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, Urla Belediyesi Meclis Üyeleri, Urla Belediye Başkan Danışmanı Belgin Hoşsu, Urla Ziraat Odası Başkanı Nurettin Kılınç, sivil toplum örgütleri ve Urlalılar katıldı. Program, 9 yaşında başarılı bir piyanist olan Anisa Özsatmaz'ın 12 Eylül'e özel hazırladığı piyano resitali ile başladı. Herkesi kendine hayran bırakan Özsatmaz'ın piyano resitalinin ardından, etkinlik "Grup 12: 00'den Sonra"nın Türk Sanat Müziği konseri ve GRUP VIP'in birbirinden hareketli şarkılarının yer aldığı konser ile devam etti. Bu özel günde Urlalılar eğlencenin tadına varıp keyifli saatler yaşadılar.

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar sanatçılara çiçek, amphora ve teşekkür belgelerini sundu. Urlamızın kurtuluşu hepimize kutlu olsun diyerek sözlerine başlayan Başkan ; "Urlamızın kurtuluşunun 92.yılını kutladığımız bugün sabah coşkulu bir kortejle başladı ve bu saate kadar her şey çok keyifliydi. Herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum." dedi. Başkan Uyar ve Urlalılar hep bir ağızdan onuncu yıl marşını coşkuyla söylediler. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Urla'da '12 Eylül' Etkinlikleri Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement