Ünlülerin Yaşam Koçu İnönü İlhan'dan Akıl Almaz Tüyolar - Son Dakika
Güncel

Ünlülerin Yaşam Koçu İnönü İlhan'dan Akıl Almaz Tüyolar

Yaşam Koçu İnönü İlhan yine de sizlere dikkat etmeniz gerektiğini, çünkü her uygulama veya rejim seansları herkesle örtüşemeyebildiğinide iletti.

17.06.2014 13:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MURAT BOZ ve IVANA SERT'İN BAKLAVALARI, KIVANÇ TATLITUĞ'UN BICEPSLERİ, ÖZGE ULUSOY'UN KALÇALARI, SARP LEVENDOĞLU'NUN GÖĞÜSLERİNE SAHİP OLMAK YENİ TREND…ÜNLÜLERİN YAŞAM KOÇU İNÖNÜ İLHAN'DAN AKIL ALMAZ TÜYOLAR…

Bir çok ünlünün yaşam koçluğunu yapan, son olarak Sadece Sen filminde İbrahim Çelikkol'u yoğun bir programla kafes dövüşüne hazırlayan ve filmde çok konuşulan dövüş sahnelerinde oynayan, spor eğitmeni İnönü İlhan, hayranı olduğunuz kişilerin fiziğine ulaşmanızı anlatıyor.

İnönü İlhan özel derslerinde en çok karşılaştığı isteklerin başında, "kişiler hemen ünlüler gibi olmayı hayal ediyor, 3 ay önce televizyonda gördüğü kişiyle 3 ay sonra gördüğü kişi arasında muazzam fark olunca, kendileri de hemen böyle bir vücuda sahip olabileceklerini düşünüyorlar, aslında çok yanlış bir görüş. Bu tarz diyetler, genelde iğne, şoklayıcı ürün tüketimi ve ilaçtan geçmektedir. Fakat bunları anlatmak bizleri oldukça yoruyor. Özellikle ergenler için kötü rol model olmaktadır."

Bildiğimiz üzere birçok ünlü yaza girmeden önce tüm kış boyunca yediklerini, içtikleri kaybetmek için birçok yöntemi uygulamakta. Bunları esasında ünlüler kategorisiyle de kısıtlandırmamak gerekli kadın – erkek herkes kilo problemi içerisinde yaşıyor. Kimi çok parası olduğu için estetik ameliyatlar veya sıkılaştırıcı kürleri uyguluyor kimisi de gazetelerden, internetten en kısa sürede nasıl kilo verebilirim'i inceliyor. Esasında her şeyin tek bir cevabı var düzenli yemek yeme alışkanlığı ve spor yapmadığımız sürece istediğiniz kadar uğraşın belirli bir süreden sonra hüsranla karşılaşabiliyorsunuz. Sizlere biraz akıl almaz tüyolar vermek isteyen Yaşam Koçu İnönü İlhan yine de sizlere dikkat etmeniz gerektiğini, çünkü her uygulama veya rejim seansları herkesle örtüşemeyebildiğinide iletti.

Sağlıklı bir hayat ve beslenme için "Uyumak"

Bazı besinler diğerlerine göre daha rahat uyumanızı sağlar. Uyku düzenleyici bir madde olan triptofan yorgunluğa neden olarak uyumanıza yardımcı olur. Vücudun seratonin üretmekte kullandığı bu madde beynin sinir trafiğini yavaşlatan bir nörotransmitterdir. Doğal triptofan içeren besinlere güzel bir örnek süttür. Ayrıca yoğurt, peynir gibi diğer süt ürünleri, ton balığı, kümes hayvanları, fasulye, tam tahıllı ürünler, ayçekirdeği, fıstık ezmesi, muz ve pirinç de triptofan içeren besinlerdir. Bunlara dikkat edelim.

Alkol ve Kafeinli İçeceklerden Uzak Durun

Ünlü Yaşam koçu İnönü İlhan, Uyumadan önce midemizdeki gurultudan kurtulmak için yediğimiz ufacık besinler açlığımızı giderir ve rahat uyumamızı engellemeyeceği belirten İlhan, ancak gece geç saatlerde ve büyük porsiyonlar şeklinde yemek tüketmek uykumuzu zorlaştıracağını ifade etti.

Rahat ve sağlıklı bir uyku geçirmek için kafeinli ve alkollü içeceklerden uzak durulması gerektiğini belirten İnönü, rahat uyumak için sıcak süt, su veya kafeinsiz çay gibi içeceklere bağlı kalınmasını gerektiğini belirtti.

Meyve ve Sebzeler Hayatınızın İdolü Olsun

Yaşam Koçu İnönü İlhan, Hayatınızda ne kadar çok meyve ve sebze tüketiminizin arttığını hissettiğinizde hem hafifleyeceğinizi, hemde gençleştiğinizin farkına varacağını iletti. İlhan sözlerinde sebze ve meyve vücuttaki su artışını arttırdığını, yağların tamamını bu yönlü besinlerle tamamladığında gözle görülür değişikliklerle karşılaşılacağını söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ünlülerin Yaşam Koçu İnönü İlhan'dan Akıl Almaz Tüyolar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement