Ünlülere Anlattı ! - Son Dakika
Güncel

Ünlülere Anlattı !

Sanat, iş ve cemiyet hayatının tanınmış isimlerinin kuaförü olarak tanınan Nedim Doğulu, geçtiğimiz yıl hizmete açtığı salonunda kış sezonu saç modası hakkında atölye düzenledi.

12.09.2015 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir tam gün süren atölye çalışmasına ünlü isimler büyük ilgi gösterdi.

Bebekte yer alan Nedim Doğulu Hair Salonu geçtiğimiz yıl hizmete açan Nedim Doğulu, 2015-2016 kış sezonu saç modası hakkındaki öngörülerini workshop katılımcılarıyla paylaştı. Meltem Cumbul, Ali Taran, Sibel Tüzün, Yonca Evcimik, Duygu Dikmenoğlu Özkan, Yıldıray Memişoğlu, Kadir Doğulu, Bahar Korcan, Özgür Aras, Kemal Doğulu ve Hakan Akkaya gibi bir çok ünlü ismin katıldığı etkinlik, renkli anlara sahne oldu.

İŞTE SEZONUN ÖNE ÇIKANLARI:

KADINLAR BAKIR, ERKEKLER UZUN SAÇLI!

Nedim Doğuluya gore 2015 2016 kış sezonunda kadınlarda bakır renkler ve koyu saçların üzerine gölgelerle yaratılan ışık oyunları öne çıkacak. Kadınlarda omuz üstü kesimin revaçta olacağını belirten Doğulu, erkekler içinse uzun saçların moda olacağını söylüyor.

İstanbul Bebek te kendi adına açtığı dükkanı ile hem kadın hem erkek müşterilerini ağırlayan Nedim Doğulu, genç ve dinamik kadrosuyla müşteri odaklı hizmet anlayışını sürdürüyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ünlülere Anlattı ! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement