Ünlü Tiyatrocular, Meslektaşlarını Son Yolculuğuna Uğurladı - Son Dakika
Güncel

Ünlü Tiyatrocular, Meslektaşlarını Son Yolculuğuna Uğurladı

Ünlü Tiyatrocular, Meslektaşlarını Son Yolculuğuna Uğurladı

Kalp yetmezliği ve akciğer kanseri nedeniyle hayatını kaybeden usta tiyatrocu Volkan Saraçoğlu son yolculuğuna uğurlandı.

09.10.2014 18:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kalp yetmezliği ve akciğer kanseri nedeniyle hayatını kaybeden usta tiyatrocu Volkan Saraçoğlu son yolculuğuna uğurlandı. Ünlü tiyatrocunun cenazesinde kızları gözyaşlarına boğulurken, çok sayıda tiyatro sanatçısı da meslektaşlarını son yolculuğunda yalnız bırakmadı.

Bir Demet Tiyatro'da 'Numan' karakteriyle ünlenen tiyatro sanatçısı Volkan Saraçoğlu son yolculuğuna uğurlandı. Kalp yetmezliği ve akciğer kanseri nedeniyle tedavi gördüğü hastanede 60 yaşında hayatını kaybeden ünlü tiyatrocu için Bayrampaşa Merkez Camisi'nde ikindi namazına müteakiben cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Volkan Saraçoğlu'nun kızları Burcu Şenol ile Burçak Akpınar, Demet Akbağ, Süheyl ve Behzat Uygur, Sinan Bengier gibi oyuncunun çok sayıda tiyatrocu arkadaşı katıldı. Cenazede gözyaşlarını tutamayan Volkan Saraçoğlu'nun kızlarını yakınları teselli etti.

Babasının kalp yetmezliği ve akciğer kanseri tedavisi gördüğünü belirten Burcu Şenol, "2 yıldır kalp yetmezliği tedavisi görüyordu. Çok sıkıntılar çekti. Ben de tiyatro oyuncusuyum. Hep babam öldüğünde bile sahneye çıktım derdi" diye konuştu.

USTA TİYATROCUNUN SON FİLMİ "ÇAKMA HAYATLAR" OLDU

Oyuncu Sinan Bengier, Saraçoğlu'nun son filminde beraber rol aldıklarını belirterek, "İyi bir insanı kaybettik. Bir tek kişi hakkında kötü bir şey söylerse bilin ki yalan söylüyor. Bir ay önce görüştük. Konuşacak hali yoktu" dedi. Son filmini beraber çektik. Aralık'ta girecek. Çakma Hayatlar diye bir film var. Orada beraber oynadık. Son filmi o oldu" dedi.

Ünlü oyuncu Behzat Uygur, "Tam bir tiyatro emekçisidir. Bizimle birlikte de çalıştı. Çok güzel çalışmalarımız oldu. Volkan ağabeyimizi çok erken kaybettik" derken, kardeşi Süheyl Uygur, "Nur içinde yatsın. Tiyatro aşığıydı. Allah yakınlarına sabır versin" diye konuştu.

Bir Demet Tiyatro dizisinde Volkan Saraçoğlu ile birlikte rol alan ünlü oyuncu Demet Akbağ ise, "Çok beyefendi. Tanıdığım en kibar adamlardan biriydi. Çok uzun zaman televizyon dizisinde beraber olduk. Benim Numan'ımdı. Her ölüm erken ama onun biraz daha erken oldu" şeklinde konuştu. Akbağ, usta tiyatrocuların yerinin doldurulamayacağını söyledi.

Volkan Saraçoğlu'nun cenazesi namazın ardından defnedilmek üzere Habipler Yeşilyayla Mezarlığı'na götürüldü. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ünlü Tiyatrocular, Meslektaşlarını Son Yolculuğuna Uğurladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement