Ünlü Spor Eğitmeni Murat Bür İle Hem Fıt, Hem Lezzetli - Son Dakika
Güncel

Ünlü Spor Eğitmeni Murat Bür İle Hem Fıt, Hem Lezzetli

Ünlü Spor Eğitmeni Murat Bür İle Hem Fıt, Hem Lezzetli

Murat Bür, uzun süredir üzerinde çalıştığı ilk kitabı "Murat Bür'le Mutlu Tarifler – Fit Kahvaltı"yı İstanbulluların Arnavutköy'deki favori buluşma adresi Any İstanbul'da tanıttı.

10.02.2016 16:01  Güncelleme: 16:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Unutmayın! Düzenli egzersiz yapan herkes şampiyondur ve şampiyonlar güne "kahvaltısız" başlamaz!" diyerek günün en önemli öğünü olan kahvaltılar için hem fit, hem lezzetli tariflerini kaleme alan Murat Bür ilk kitabı "Murat Bür'le Mutlu Tarifler – Fit Kahvaltı"nın tanıtımını kitapta yer alan lezzetleri eşliğinde Any İstanbul'da yaptı.

Spordan sonra şimdi de yemek yemeyi keyifli bir hale getiren Murat Bür'ün kitabında kaleme aldığı, besin değeri yüksek, kalorisi düşük, hem sunumu, hem de lezzetiyle dikkat çeken tarifleri büyük ilgi gördü. Kahvaltının tüm günü, bedeni ve zihni etkilediğini vurgulayan Murat Bür, kitabında yer verdiği resimli egzersizlerden de bahsederek, davetlilere "kaliteli yaşam" konusunda önerilerde bulundu.

Any İstanbul'un ev sıcaklığındaki keyifli ambiyansında gerçekleşen, Inhouse İletişim Ajansı'nın düzenlediği Murat Bür'le Mutlu Tarifler - Fit Kahvaltı kitabının tanıtımına, magazin, moda ve medya dünyasından renkli isimler katıldı!

Tanıtımda yeni kitap projelerinden, tarifleri ile ilgili çalışmalarından bahseden Murat Bür, çok yakında hayata geçecek olan Any İstanbul iş birliğinin de müjdesini verdi.

Özgün konsepti, corner pub anlayışı ile İstanbul'un fark yaratan buluşma adresi Any İstanbul, Murat Bür'ün tarifleriyle çok yakında hem fit, hem lezzetli seçenekler sunmaya hazırlanıyor!

Hem sağlıklı, hem pratik, hem fit, hem de lezzetli seçenekler arayanlar, Destek Yayınları tarafından hazırlanan "Murat Bür'le Mutlu Tarifler – Fit Kahvaltı" kitabına Türkiye'nin önde gelen tüm kitap evlerinden ulaşabilirler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ünlü Spor Eğitmeni Murat Bür İle Hem Fıt, Hem Lezzetli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement