Ünlü İsimler Ankara Saldırısını Lanetledi - Son Dakika
Magazin

Ünlü İsimler Ankara Saldırısını Lanetledi

Ünlü İsimler Ankara Saldırısını Lanetledi

Ankara'da ülkeyi yasa boğan patlama sonrası ünlü isimler, terörü lanetledi. Hülya Avşar "Lütfen biri bizi kurtarsın artık!" paylaşımında bulundu.

10.10.2015 14:28  Güncelleme: 16:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Tren Garı yakınlarında ülkeyi yasa boğan patlamadan hemen sonra ünlü isimler, terörü sosyal medyadan lanetledi.

İŞTE O İSİMLER VE SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARI:

Hülya Avşar: Lütfen biri bizi kurtarsın artık!

Mahsun Kırmızıgül: Yazık günah bu ülkeye, Yaşanılan bu acıları, insanlarımız hak etmiyor. Terörün her türlüsünü lanetliyorum.

Selçuk Yöntem: Bu ne vahşettir bu nasıl insanlıktır. Lanet olsun bunu yapanlara.

Şahan Gökbakar: Barış yazan pankartların üzerinde ölüleri yaralıları taşır hale gelen bir ülke burası.... Bu kanı 35 senedir bu ülkede akıtan herkes ama herkes bugünün sorumlusudur. Yazık günah! Allah sabır versin. Allah vicdan versin. Allah sevgi versin. Allah barış versin bu topraklara....

Esra Erol: Ülkemde Barış'ı ve huzuru hayal ediyorum sadece!!! #Ankara güne herhangi birgün diye başlayıp acı haberi alan yüreğine ateş düşen, yaşamın en büyük acısı ölüm haberini alan, en sevdiklerinin belki evlatlarının, belki anne babasının akrabasının ya da canından çok sevdiği dostunun acı haberini alan herkese sabır diliyorum! Başımız sağolsun

Atilla Taş: Ankara'daki patlamada hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara acil şifalar dilerim. Her kim bu kandan nemalanıyorsa, ona da lanet ediyorum!

Çağla Şikel: Hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa diliyorum.

Derya Baykal: Ankara'daki patlamada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet ve yaralılara acil şifalar diliyorum.

Onur Akay: Ankara'da miting öncesi yapılan bu saldırı, Barış'a yapılan saldırıdır. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyor, terörü lanetliyorum.

Barış Atay: Korkmayacağız, yılmayacağız, geri adım atmayacağız, asla vazgeçmeyeceğiz. Gideceksiniz, bu ülkenin güzel halkları kazanacak.

Arda Turan: "Ankara'da hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet dilerim. İçimiz yanıyor; bu güzel ülke kardeşlik coğrafyası olsun artık!" dedi.

Ece Erken: Ankara'da meydana gelen patlamada hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı diliyorum, Allah sabır versin.

Gülben Ergen: #Ankara #LanetOlsunTerör #ŞiddeteLanetOlsun

Alişan: Başımız sağolsun

Hadise: Terör saldırısında hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum..

Murat Boz: Üzgünüm. Çok üzgünüm. Bu güzel ülke bunları hak etmiyor. Haytlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet diliyorum. Başımız sağ olsun.

Petek Dinçöz: Allahım bize yardım et.

Ferhat Göçer: Canlarımız acıyor, canlarımız yanıyor, canlarımız yok oluyor... Ülkemizin birliğini, beraberliğini, kardeşiliğini bozmak için karanlık ve insanlıktan uzak bir oyun oynanıyor... Her gün acı bir haberle, yeni bir kabusa uyanıyoruz milletçe.. Bir vatanda huzurla, kardeşçe, yaşama hakkımızı elimizden almaya çalışana... Terörü yapana... Terörü destekleyene... Terör üzerinden siyaset yapana lanet olsun.. Ülkemizin başı sağolsun..

Türkan Şoray: Yine canımız yandı, terörü lanetliyorum!

Erhan Yazıcıoğlu: Yazıklar olsun. Terör meraklısı pislikler, ölmek için yalvarırsınız inşallah. Size insan diyenin!

Ahu Sungur: Hepimiz öldüğümüzde mi gelecek barış?! Kaç can daha gidecek?! Memleket kan gölüne döndü! Allah kahretsin vahşetten beslenenleri!

Hale Soygazi: Her gün bir kabusa uyanıyoruz. Bu kadar masum, savaşa karşı yapılan bir barış yürüyüşünü sabote edenleri lanetliyorum! Ülkemizin başı sağolsun!!

Cansın Özyosun: Canlar gidiyor memleketimde, ölümler var memleketimde, acı var memleketimde!! Lanet olsun teröre!

Selda Alkor: Güzelim ülkem ne hale geldi, canımız yana yana can kalmadı. Terörü en şiddetli hali ile lanetliyorum!!

Hülya Koçyiğit: Güzel memleketimizin, aziz milletimizin birliğine kast eden, bu acıyı bize yaşatan karanlık elleri şiddetle kınıyorum. Bu faciada hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, ailelerine baş sağlığı diliyorum. Acımız çok derin ama hiç kimsenin gücü birlik ve beraberliğimizi, kardeşliğimizi, memleketimizi bölmeye yetmeyecek.

Demet Akbag: 'Sözün bittiği yer ' dedik ama o yere hâlâ varmış değiliz. Ne yazık, ne acı, ne korkunç #AnkaradaKatliamVar

Can Dündar: Yeni bir Suruç bu. O da geçici bir barışa son vermiş, kanlı yeni bir dönemi ateşlemişti. Barış yeniden gündeme gelir gelmez, pimi çektiler. "Bu meydan kanlı meydan." dendiği anda... Meydan kana bulandı.

Sermiyan Midyat: Doğduğum yer, toprağını, havasını, suyunu nüfuz ettiğim yer #Ankara Bu nasıl devran, nasıl vicdan, kelimeler düğümleniyor insanın boğazında.

Berna Laçin: Güneş kanla sıvanmaz!

Arzum Onan: Nasıl hain, nasıl kalleşce! Mitingin adı "Barış" be! Bildiğim bütün bedduaları ediyorum.

Son Dakika Magazin Ünlü İsimler Ankara Saldırısını Lanetledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (23)

  • HAKAN: akpkk artik defol 28 32 Yanıtla
  • Ayse gul: Van bunu yapanı kınıyoruz ve lanetliyorum inadina AKP 27 19 Yanıtla TeröreLanet: Kardeşim burası oy toplama yeri değil. TÜRKİYE kan gölüne bürünmüş sizin derdiniz tasanız oy olmuş yeter artık insanlık yaşananlara bu kadar kör olamaz ! 3 3
  • gerçek gerçek: katlimalariniza karsi inadina barış diyoruz oyumuz hdp ye 13 26 Yanıtla
  • Anti-teröristt: Şehit cenazelerine sessiz kalanların, büyük sesi... 34 3 Yanıtla
  • islam devleti halifenin askeri : islam devleti halifenin askeri: kafir pkk yı ırakta perişan ettik bu iman islam düşmanı kafir pkk ve yanlıları şunu iyi bilsinler islam devleti gölge olup sizi takip ediyorlar allah tüm ümmete yardım etsin kafir pkk yı ve byandaşlarını bizlerin eliyle kahru perişan etsin 12 13 Yanıtla
  • ,,,,,,,,: HDP SENİN VİCDANIN YOKMU ALLAHA NASIL HESAP VERİCEKSİNİZ 13 9 Yanıtla
  • İzmirli: Şurada lanet eden sanatçısı isimlerini kazıycam beynime ve hiçbirini izleyip dinlemiycem artik 10 7 Yanıtla
  • Hakan tekin: Katliam vardır ama bunu kimin yaptıgını bulmak devletin görevidir birbirmize düşmeyelim bu günlerde daha sıkı kenetlenelimkii tüm bu oyunlar bozulsun türk kürt alevi sünni şii hepimiz kardeşizz ama teröristin ALLAH belasını versin her türlüsünü 17 0 Yanıtla
  • pervari: askerimiz polisimiz şehit edilirken hiç sesiniz çıkmadı nasıl iş bu 12 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Amazon Prime Video, Fallout Dizisinin İkinci Sezonunu Onayladı
    11:09 Amazon Prime Video, Fallout Dizisinin İkinci Sezonunu Onayladı

    Amazon Prime Video, popüler Fallout dizisinin ikinci sezonu için onay verdi. İlk sezon büyük ilgi gördü ve Prime Video'da rekor kırdı. Dizinin sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamayla ikinci sezon resmi olarak duyuruldu. Fallout, Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri'nden bu yana en büyük küresel izleyici kitlesini yakaladı. Dizinin çekimleri Los Angeles'ta yapılacak ve maliyetleri düşecek.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için harekete geçti
    01:09 Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için harekete geçti

    DNA testiyle ünlü oyuncu Metin Akpınar'ın kızı olduğunu kanıtlayan Duygu Nebioğlu, şimdi de annesi Suphiye Orancı'ya ulaşabilmek için Müge Anlı'nın programına katıldı. Suphiye Hanım'ın çocuklarının biyolojik babasıyla ilgili iddialar da programda ele alındı. Ümit Besen ise bahsi geçen kadını tanımadığını ve olaylarla hiçbir ilişkisinin olmadığını belirtti.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • Müjde Ar'a Münih Türk Film Günlerinde 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü'
    21:10 Müjde Ar'a Münih Türk Film Günlerinde 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü'

    Münih'te düzenlenen 35. Münih Türk Film Günlerinde Yeşilçam'ın usta oyuncusu Müjde Ar'a 50. Sanat Yılı dolayısıyla 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü' verildi. Müjde Ar ödülünü aldıktan sonra yaptığı konuşmada kadınları desteklemeye adadığı hayatını anlattı ve kendisine verilen ödülün iki sahibi olduğunu belirtti. Ayrıca, Müjde Ar'ın Şener Şen ile başrolleri paylaştığı 'Şalvar Davası' adlı film restore edilerek festivalde gösterildi.

  • Neşe Aksoy'dan Akciğer Kanseri İtirafı
    21:10 Neşe Aksoy'dan Akciğer Kanseri İtirafı

    Magazin dünyasının tanınmış isimlerinden Neşe Aksoy, yaklaşık 10 ay önce akciğer kanseri teşhisi konulduğunu ve yaşadıklarını magazinci.com'daki köşesinde paylaştı. Aksoy, son tahlillerinde yeni kitlelerin görüldüğünü belirterek gelecek süreç hakkında bilgi vermedi.

  • Edirne'nin Tava Ciğer Elçisi Bahri Dinar Vefat Etti
    20:11 Edirne'nin Tava Ciğer Elçisi Bahri Dinar Vefat Etti

    Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar, evinde geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin meşhur lezzeti tava ciğeri ve şehri tanıtmak için yaptığı çalışmalarla bilinen Dinar'ın vefat haberi, Edirnelileri derin bir üzüntüye boğdu. Cenaze törenine birçok önemli isim katıldı ve Bahri Dinar için duygusal açıklamalar yapıldı.

  • Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor
    17:28 Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor

    Kuzgun, İstanbul'da bir konferans verecek olan ünlü Rus bürokrat Ivan Nazımovıc'in peşindedir. Ekibimiz Ivan için bir koruma kalkanı oluşturur. Bir asker uğurlama töreninde havaya sıkılan kör bir kurşunla kızını kaybeden baba Kazım intikamını almak için ilginç bir yola başvurur. Arka Sokaklar 671. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı! Engin, casusluktan gözaltına alınıyor! Arka Sokaklar yeni bölümüyle 19 Nisan Cuma saat 20.00'da Kanal D'de!

  • Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı
    17:10 Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı

    2018 yılında hayatını kaybeden Türk Musikisi'nin önemli isimlerinden Erol Küçükyalçın için anma konseri düzenlendi. İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği Başkanı Nilüfer Fenerci Yargıcı, konuşmasında hocanın adını yaşatmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Konserde Küçükyalçın'ın en sevdiği Türk Musikisi şarkıları seslendirildi ve izleyiciler de şarkılara eşlik etti. Erol Küçükyalçın, TRT radyolarında bantları denetimden geçen nadir sanatçılardan biriydi ve 40 yıl boyunca İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği'nin hocası ve şefi olarak görev yapmıştı.

  • Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu
    17:09 Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu

    Ege, çekilen görüntülerden sonra İstanbul'u daha önce hiç böyle görmediğimizi söyledi. Ayrıca, oyuncuların şarkı söylemesi konusunda da açıklamalarda bulundu ve bu durumun mesleki etikle bağdaşmadığını ve haksız rekabete neden olduğunu belirtti.


Advertisement