Diyetisyen Yelda Kahvecioğlu'nun Ölüm Nedeni Belli Oldu - Son Dakika
Güncel

Diyetisyen Yelda Kahvecioğlu'nun Ölüm Nedeni Belli Oldu

Diyetisyen Yelda Kahvecioğlu\'nun Ölüm Nedeni Belli Oldu

Beşiktaş'taki evinde ölü bulunan diyetisyen Yelda Kahvecioğlu'nun ölüm sebebinin "kalp krizi" olduğu ortaya çıktı. Cenaze töreninde Erkan Petekkaya gözyaşlarını tutamadı.

02.03.2015 12:03  Güncelleme: 18:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş Etiler'deki evinde yakınları tarafından ölü bulunan ünlü Diyetisyen Yelda Kahvecioğlu'nun ölüm sebebinin "kalp krizi" olduğu ortaya çıktı.

Beşiktaş, Etiler'deki evinde yakınları tarafından ölü bulunan ünlü diyetisyen Yelda Kahvecioğlu'nun (30), cenazesi ailesi tarafından Adli Tıp Kurumu'ndan alındı. Annesi Güler Kahvecioğlu kızının fotoğrafını elinden bırakmadı. Ayakta durmakta güçlük çeken ablası Derya Kahvecioğlu, "Gül yüzlü kardeşimdi. miniciğimdi o" diyerek gözyaşı döktü. Yelda Kahvecioğlu'nun yakını Ayşe Küçük, ölüm sebebinin "İlk belirlemelere göre kalp krizi." olduğunu söyledi.

"BIÇAKLANARAK ÖLDÜRÜLDÜĞÜ HABERLERİ ASILSIZ"

Adli Tıp Kurumu'nda otopsisi yapılan Yelda Kahvecioğlu'nun ailesi ve yakınları basında bıçaklanarak öldürüldüğü yolundaki haberleri asılsız olduğunu vurguladı. Yelda Kahvecioğlu'nun manevi annesi olduğunu belirten Ayşe Küçük, "Cumartesi akşamından beri telefonla arıyorduk. Ulaşamadık. Ulaşamadığımız için çok endişe ettim. O benim manevi kızımdı. Endişe ettiğim için ertesi gün arkadaşlarını aradım. Hakan (arkadaşı) ile birlikte oğlum, kızım, damadım hep birlikte gittik. Anahtarla açmaya çalıştık fakat arkada anahtar vardı. Açamadık, çilingir çağırdık. Çilingir yardımıyla açtık kapıyı. Yelda'yı da yatağında uyur bir şekilde bulduk" dedi.

"İLK BELİRLEMELERE GÖRE KALP KRİZİ"

Ayşe Küçük de bıçaklanarak öldürüldüğü yolundaki haberlere tepki göstererek, "Hepsi yalan. Adli Tıp'tan doktor geldi 'kalp krizi dedi. İlk belirlemelere göre kalp krizi. Otopsi sonucu ne olduğunu söyleyecek. Diğerlerinin hepsi yalan. Ne şekilde bulunduğu, bıçaklandığı şudur budur" dedi.

"GÜL YÜZLÜ KARDEŞİMDİ"

Yelda Kahvecioğlu'nun annesi Güler Kahvecioğlu Adli Tıp Kurumu önünde kızının fotoğrafına sarılarak gözyaşları döktü. Kahvecioğlu'nun ablası Derya ise "Bi tanemdi. Miniciğimdi O . Minicik kardeşimdi. Gül yüzlü kardeşimdi" diyerek gözyaşlarına boğuldu.

KAHVECİOĞLU'NA GÖZÜ YAŞLI VEDA

Ünlü diyetisyen Yelda Kahvecioğlu gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Oyuncu Erkan Petekkaya'nın gözyaşlarını tutamadığı törende, Kahvecioğlu'nun yakınları da baygınlık geçirdi.

ÜNLÜ İSİMLER KATILDI

Yelda Kahvecioğlu için Beşiktaş Arnavutköy'deki Tevfikiye Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene ailesi ve sevenlerinin yanı sıra Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, oyuncular Erkan Petekkaya ve Bergüzar Korel ile eski manken Ebru Destan da katıldı.

YAKINLARI AYAKTA ZOR DURDU

Kızının, duvak konulan tabutunun başına gelen anne Güler Kahvecioğlu, baba Abdullah Kahvecioğlu ve kız kardeşi Derya gözyaşlarına boğuldu. Anne Kahvecioğlu kızının tabutunun başında ağıtlar yaktı. Dayısı ise fenalık geçirerek yere düştü. Yakınlarının ayakta durmakta güçlük çektiği görüldü.

ERKAN PETEKKAYA GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Gözyaşı döktüğü görülen oyuncu Erkan Petekkaya, üzgün ve çok kötü olduklarını belirterek, "Gencecik bir insanı kaybettik. Bir hafta önce falan beraber yemek yiyorduk. Sonuçta Bir arkadaşımızı kaybettik. Bundan sonra sorduğunuz bir sorunun önemi yok" dedi.

EBRU DESTAN DA CENAZEDEYDİ

Cenaze törenine katılan eski manken Ebru Destan ise, "Çok genç çünkü iyiler çok yaşamıyor. Çok hassas ve naif bir kalbe sahip oluyorlar. Başkalarının dertlerini kendi dertleri yapıyorlar. 7 ay boyunca her hafta görüştüğüm ve sonrasında arkadaş olduğum bir insandı. İyi ki onu tanımışım. Allah inancı da kuvvetli olan biriydi. Allah mekanını cennet etsin" ifadelerini kullandı.

ANTALYA'DA TOPRAĞA VERİLECEK

Yelda Kahvevioğlu'nun cenazesi, memleketi Antalya Gazipaşa'ya götürülmek üzere Sabiha Gökçen Havalimanı'na doğru hareket etti. Uçakla Antalya'ya götürülecek olan cenaze, yarın öğle vakti Gazipaşa'da defnedilecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Diyetisyen Yelda Kahvecioğlu'nun Ölüm Nedeni Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • TURAN: ALLAH RAHMET EYLESİN AİLESİNE SABIRLAR 40 YIL ERKEN GÖÇTÜ BU DÜNYADAN 15 8 Yanıtla
  • TRMN: Dünde demiştik en iyi diyet tıka basa yemek değil doyduğunu hissettiğin kadar yemek spor yapmak diye bunlar da para var çare var ama olmayan bir şey de var kalp çok hassastır her bişeyi kaldıramaz 5 1 Yanıtla
  • Hale ÇAKIR: mekanı cennet olsun çok hassa ve naifti o candı. . . . 4 2 Yanıtla
  • s h n: Beyinsiz seni kalp krizi yasi icin çokmu genc bi aç bak google den kalp krizi yasi kaça inmis 1 1 Yanıtla
  • s h n: Nakadar aciz konusmalar bunlar yazik size sizene, kimene ne icip ne yediği neden oldugu insan deyilsiniz allah hepinizi islah etsin yobazlar . Migde bulantisindan baka bisey deyilsiniz siz böyle konusarak cehenmde kimseye yer bırakmadiniz Tşkler . Gül yüzlü kadın cennete yerin bol olsun 0 2 Yanıtla
  • shn: Sizin bu konusmalariniz gunah deyil demi bu konuşmalarla cenete gidersiniz yerinizide beli etiniz ya derin bi nefes alin ama şunu bilin şuan yeldanin varsa gunahi hepsini temizlefiniz Tşkler size 0 0 Yanıtla
  • CHP'li Belediye Başkanları Anıtkabir'i Ziyaret Etti
    10:12 CHP'li Belediye Başkanları Anıtkabir'i Ziyaret Etti

    CHP'li belediye başkanları ve il yöneticileri, Genel Başkan Özgür Özel'in başkanlığında Anıtkabir'i ziyaret etti. Özel, Anıtkabir mozelesini çelenk koyup, saygı duruşunda bulunduktan sonra Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı. İnönü'nün mezarını da ziyaret eden Özel, çelenk koydu.

  • Çin Halk Kurtuluş Ordusu Donanması 75. kuruluş yıldönümünü kutluyor
    10:09 Çin Halk Kurtuluş Ordusu Donanması 75. kuruluş yıldönümünü kutluyor

    Çin Halk Kurtuluş Ordusu Donanması, 75. kuruluş yıldönümünü kutlamak üzere bir dizi etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Etkinlikler arasında ulusal bayrak çekme töreni, askeri müzik gösterisi ve temalı ışık gösterileri yer alıyor. Ayrıca donanma kışlaları ve gemileri halkın ziyaretine açık olacak. Ayrıca, donanma ile ilgili sanatsal eserlerden oluşan bir sergi düzenlenecek ve eğitim kampanyası yürütülecek.

  • Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün Anıtkabir'i Ziyaret Etti
    10:06 Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün Anıtkabir'i Ziyaret Etti

    Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, 7'inci kez belediye başkanı seçilmesinin ardından Anıtkabir'i ziyaret etti. Akgün ve beraberindeki heyet, Atatürk'ün mozolesine çelenk bıraktı ve saygı duruşunda bulundu. Akgün, Anıtkabir Özel Defteri'ni imzalayarak Cumhuriyet değerlerine olan inancını ifade etti.

  • İzmir'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkusu
    10:03 İzmir'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkusu

    İzmir Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kentin 30 ilçesinde 30 gün boyunca büyük bir coşkuyla kutlayacak. İlçelerde "Gezici Çocuk Şenliği" ile çocuklar bayram coşkusunu doyasıya yaşayacak, 23 Nisan Salı günü ise Kültürpark büyük bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. Bayram günü toplu ulaşım araçları ücretsiz olacak. İzmir Doğal Yaşam Parkı ise 6-18 yaş arasındaki ziyaretçilerini 22-28 Nisan tarihlerinde ücretsiz ağırlayacak.

  • Kuryelerin tehlikeli yolculuğu kamerada
    10:00 Kuryelerin tehlikeli yolculuğu kamerada

    Elazığ'da iki motorlu kuryenin seyir halindeyken yan yana tehlikeli yolculukları kameralara yansıdı. İki kuryenin sohbet ederken yapışık bir şekilde sürüş yapmaları ve bir kuryenin diğer motora ayağını koyup uzun bir süre yolculuk etmesi görüntülendi.

  • Afyonkarahisar'da sığınmacıların kaçak iş yerleri kapatıldı
    10:00 Afyonkarahisar'da sığınmacıların kaçak iş yerleri kapatıldı

    Afyonkarahisar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, iş yeri açma ve çalışma ruhsatı bulunmadığı halde faaliyet gösteren sığınmacılara ait işyerlerini kapatmıştır.


Advertisement