Ünlü Blogger Rebecca Burger, Krema Sıkmaya Yarayan Cihazın Patlaması Sonucu Öldü - Son Dakika
Dünya

Ünlü Blogger Rebecca Burger, Krema Sıkmaya Yarayan Cihazın Patlaması Sonucu Öldü

Sosyal medyada yüz binlerce takipçisi bulunan Fransız blogger Rebecca Burger, evinde krema sıkmaya yarayan cihazın patlaması sonucunda hayatını kaybetti.

22.06.2017 20:49  Güncelleme: 00:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağlıklı yaşam ve fitness bloggerı Rebecca Burger'ın trajik ölümü sosyal medyayı sarstı. 33 yaşındaki Fransız blogger'ın evde gazla çalışan bir krema sıkma makinesinin patlaması sonucu öldüğü belirtildi.

ŞİŞENİN BİR PARÇASI GÖĞSÜNE SAPLANDI

Facebook, Instagram ve YouTube'da 200.000'i aşkın takipçisi olan Rebecca'nın elinde şişenin patladığını açıklayan ailesi, "Şişenin bir parçası göğsüne saplandı ve kalp krizini tetikledi. Rebecca evinde hayatını kaybetti" dedi.

Aile, Rebecca'nın ölümüne neden olan cihazın da fotoğrafını paylaşırken ürünün hatalı olduğunu ve toplatılması gerektiğini duyurdu. Krema sıkma makinesindeki sifon kısmının ölüme sebep olduğu kaydedilirken Fransız spor giyim markası Women's Best, sosyal medya üzerinden "Sporcularımızdan biri olan Rebecca Burger'ın trajik bir biçimde öldüğünü üzülerek söylemek isteriz" ifadesini kullandı.

Ünlü Blogger Rebecca Burger, Krema Sıkmaya Yarayan Cihazın Patlaması Sonucu Öldü

Son Dakika Dünya Ünlü Blogger Rebecca Burger, Krema Sıkmaya Yarayan Cihazın Patlaması Sonucu Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İsrail'in Gazze'ye saldırıları sonucu 71 Filistinli daha hayatını kaybetti
    12:01 İsrail'in Gazze'ye saldırıları sonucu 71 Filistinli daha hayatını kaybetti

    İsrail'in son 24 saatte Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda 71 Filistinlinin daha hayatını kaybetmesi ile 7 Ekim'den bu yana toplam can kaybı 32 bin 623'e yükseldi. İsrail'in saldırılarına öldürülen gazeteci sayısı ise 137 oldu.

  • İsrail, Filistinlilerin Mescid-i Aksa'ya geçişini kısıtlıyor
    11:57 İsrail, Filistinlilerin Mescid-i Aksa'ya geçişini kısıtlıyor

    İsrail, ramazan ayının üçüncü cumasında da Batı Şeria'daki Filistinlilerin Mescid-i Aksa'da namaz kılmak için Kudüs'e geçişinde kısıtlamalarını uygularken, çok sayıda kişinin geçişine izin vermedi. İsrail güçleri, kontrol noktalarında kimlik kontrolü yaparak geçmek isteyen Filistinlilere engel oldu. Özel izinleri olan bazı Filistinlilerin de Kudüs'e girişi engellendi. İsrail'in bu kısıtlamaları, Filistinlilerin Kudüs'e ve Mescid-i Aksa'ya ulaşmasını engellemek için yapıldığı düşünülüyor.

  • Erzurum Müftüsü Dr. Rüstem Can, Horasan'da Hafızlık Yapan Öğrencilerle Buluştu
    11:19 Erzurum Müftüsü Dr. Rüstem Can, Horasan'da Hafızlık Yapan Öğrencilerle Buluştu

    Erzurum Müftüsü Dr. Rüstem Can, Ramazan İrşat Programları kapsamında Horasan'da bulunan Mustafa Gül Yatılı Erkek Kur'an Kursu'nda hafızlık yapan öğrencilerle bir araya geldi. Müftü Can, öğrencilerle sohbet ederek öneri ve isteklerini dinledi. Ayrıca, Horasan'da bulunan diğer Kur'an kurslarını da ziyaret eden Müftü Rüstem Can, teravih sohbeti yaparak gençlere çikolata ikram etti.

  • Suriyeli Kadın, Ramazan Ayında Kaybettiklerini Anlattı
    11:18 Suriyeli Kadın, Ramazan Ayında Kaybettiklerini Anlattı

    Suriye'de Esed rejiminin saldırıları sonucu 3 çocuğunu ve eşini kaybeden Nesrin Abdülkafi, ramazan ayını buruk bir şekilde geçirdiğini anlattı. Abdülkafi, yaşadığı zorluklar nedeniyle çocukları için yardım istedi.


Advertisement