Ünlü Anketçiye Göre, Erdoğan'dan Sonraki En Başarılı Lider Demirtaş - Son Dakika
Güncel

Ünlü Anketçiye Göre, Erdoğan'dan Sonraki En Başarılı Lider Demirtaş

Ünlü Anketçiye Göre, Erdoğan\'dan Sonraki En Başarılı Lider Demirtaş

7 Haziran seçimlerini analiz eden Metropoll Araştırma Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Özer Sencar, "Demirtaş, Erdoğan'dan sonra Türk siyasetinde en başarılı liderdir" dedi.

21.04.2015 16:57  Güncelleme: 17:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Metropoll Araştırma Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Özer Sencar, 7 Haziran seçimleriyle ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. CHP'nin seçim bildirgesini yorumlayan Sencar, "CHP, Ecevit'ten sonra ilk kez 'Parti olarak varım' diyerek ezber bozdu. İktidarın elindeki psikolojik üstünlüğü CHP ele geçirdi" dedi.

HDP'NİN KADERİ 2 KESİME BAĞLI

HDP'nin barajı geçip geçmeyeceğini de yorumlayan Sencar, "HDP, Kürt dışı seçmenden destek bulamaz ve yurtdışından yeterli destek göremezse baraj altında kalabilir. Unutulmasın 2002 yılında DYP 9.8'le baraj altında kaldı. Daha önce AKP'ye oy veren yüzde 2.5'luk Kürt kesim ise HDP'ye geçiyor" şeklinde konuştu.

"ERDOĞAN'DAN SONRA EN BAŞARILI LİDER..."

Açıklamalarıdna HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş'a da övgüler dizen Sencar, şu ifadelere yer verdi: "Demirtaş, Erdoğan'dan sonra Türk siyasetinde en başarılı ve en genç liderdir. Tayyip Erdoğan'a karşı çıkmış en etkin liderdir. Cumhurbaşkanlığı seçiminde 9.8 oy alması, şimdi HDP oyunun artmasında bir numaralı faktördür. Demirtaş, yerine başkası olsa bu rakamları göremez ve bugün barajı dahi konuşmazdık. Sadece Kürtlere değil, diğer kişilere de sempatik gelen, zeki, polemik gücü yüksek, cesur bir adamdır Demirtaş. Toplumda karşılığı olan bir lider. Demirtaş'ın aile resmini hangi aile 'bu benden değildir' diyebilir."

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Ünlü Anketçiye Göre, Erdoğan'dan Sonraki En Başarılı Lider Demirtaş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (148)

  • LİDER: TEK lider SELAHATTİN 23 75 Yanıtla
  • gavurun inadına, akp: o ünlü anketçi hangi geri kafalı , kalkıp dünya liderini sılhoyla bir tutmuş, mhp hdp chp üst üste koy bir tayip yapmaz 19 57 Yanıtla
  • Er: Hdp geliyor 42 14 Yanıtla
  • tarafsız: demirtaş diyenler evet tayyip diyenler hayıra 43 11 Yanıtla
  • Cafer: Gelecegin başkanı Selhatin demirtaş 31 22 Yanıtla
  • ADIYAMAN: En karizmatik liderdir Demirtaş... 38 14 Yanıtla
  • batmanlı: her bijii demirtaş 33 18 Yanıtla
  • türk: demirtaşa kurban olurum adam gibi adam oyum HDpye 29 20 Yanıtla
  • Hanci: Selo sahipcikilmiyacak biri degil oylarimizi verelim hepimiz kazanalim böyle lider bir daha gelirmi diye kenfinize soralim 42 5 Yanıtla
  • T.A.K HACK TİM: GELECEĞİN BAŞBAKANIDIR DEMİRTAŞ... 29 16 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement