Üniversitesiyi Kazanan Öğrencilere İftar - Son Dakika
Yerel

Üniversitesiyi Kazanan Öğrencilere İftar

Üniversitesiyi Kazanan Öğrencilere İftar

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, ilçede üniversiteyi kazanan öğrencilerle birlikte iftar yaptı.

06.08.2013 13:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, ilçede üniversiteyi kazanan öğrencilerle birlikte iftar yaptı.

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Çubuk'ta üniversiteyi kazanan öğrenciler ile yakınları, okul müdürleri, dershane yöneticileri ve ilçede bulunan özel yurt yöneticilerinin katıldığı program, Kır Bahçesi'nde düzenlendi. İftar saatini bekleyen öğrencileri masalarında ziyaret eden Başkan Özden, iftar saati yaklaşınca öğrencilerin masasına oturarak öğrencilerle birlikte iftar yaptı. Program süresince öğrencilerle tek tek ilgilenen Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, başarıyı her zaman ödüllendirmek gerektiğini söyledi.

Göreve geldikleri günden bu tarafa eğitime çok önem verdiklerini anlatan Başkan Özden, geleceğin dünyasına şekil verecek insanların ilçelerinden yetişmesini istediklerini vurgulayarak, şunları söyledi: "Ramazan ayını vesile ederek sizlerle bir araya geldik. Burada ilçemizdeki okul yöneticileri, dershane yöneticileri, özel yurt temsilcileri ve büyük bir emek sarf ederek yurdumuzun çeşitli yerlerindeki üniversiteleri kazanmış siz değerli öğrencilerimiz bir aradasınız. Burası serbest kürsü, burada sormak istediklerinizi sorabilirsiniz. Biz sizlere daha fazla nasıl yardımcı olabiliriz, burada inşallah bunları konuşacağız. Sizler üniversitelere gittiğinizde orada rahat etmeniz için burada bulunanlarla birlikte çalışma yapacağız. Sizleri yönlendireceğimiz yöneticilerimiz ve hocalarımız olacak. Eğitim gördüğünüz üniversitelerde kendinizi en iyi şekilde yetiştiren siz değerli gençlerimiz ilçemize geri döndüğünüzde, başta ülkemiz olmak üzere ilçemize ve insanlarımıza en iyi şekilde hizmet etmeniz için yetişeceksiniz. Sizler okumuş gençler olarak ülkemizin ve dünyanın geleceğine şekil verecek nesiller olacaksınız. Üniversiteyi kazandığınız için hem sizleri, hem ailelerinizi hem de öğretmenlerinizi en kalbi duygularımla tebrik ediyorum."

Uzun süredir Çubuk'ta eğitimci olarak görev yaptığını ifade eden Meliha Bostan Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Fevzi Maman, ilçede üniversite kazanma oranının her geçen yıl arttığını kaydetti. Son günlerde yüzde doksana çıkan bu başarının ilçe yöneticilerinin eğitime verdikleri desteklerden kaynaklandığını söyleyen Maman, sözlerini şöyle sürdürdü: "Başta Kaymakamımız Cemal Şahin Beye ve her konuda bize destek olan Belediye Başkanımız Lokman Özden Beye, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Mensur Toprak Beye hepinizin huzurunda teşekkür ediyoruz. Başkanımız bizleri motive etmek için yılda 6 veya 7 kere okulumuzu ziyaret ederek bizlerin, öğrencilerimizin hal ve hatırlarını sordu. Bu da başarıyı beraberinde getiriyor."

Sınav Dershanesi Müdürü Aziz Güzel de, yapılan etkinliğin çok iyi düşünülerek yapıldığını ifade ederek, programda emeği geçenlere ayrı ayrı teşekkür etti. Eş durumundan dolayı öğretmenlerin eğitim ve öğretim yılı içerisinde yer değiştirdiğini ve bunun eğitim ve öğretimi çok büyük oranda etkilediğinin altını çizen Güzel, bu konuda bir an önce tedbir alınması gerektiğini söyledi. Daha sonra sırayla okul müdürleri, dershane yöneticileri, özel yurt yöneticileri ve öğrenciler konuştu. Programın sonunda ise öğrencilerle tek tek ilgilenen Özden, öğrencilerin gittikleri üniversitelerle bağlantı kurabilecekleri kişileri telefonla arayarak öğrencilerle irtibata geçmelerini sağladı. Öğrencilerle birlikte çektirilen hatıra fotoğrafının ardından program sona erdi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Üniversitesiyi Kazanan Öğrencilere İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement