Onsekiz Mart Üniversitesi Öğrencilerinden Kızlı Erkekli Maç - Son Dakika
Güncel

Onsekiz Mart Üniversitesi Öğrencilerinden Kızlı Erkekli Maç

Onsekiz Mart Üniversitesi Öğrencilerinden Kızlı Erkekli Maç

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü son sınıf öğrencileri, kapsamında kızlı erkekli mezuniyet maçı yaptı.

25.06.2015 10:39  Güncelleme: 12:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü son sınıf öğrencileri, yılsonu etkinliği kapsamında alışılmışın dışında bir etkinliğe imza atıp, kızlı erkekli futbol maçı yaptı.

BAZI KIZ ÖĞRENCİLER HAYATLARINDA İLK KEZ FUTBOL OYNAMIŞ

ÇOMÜ Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü birinci öğretim son sınıf öğrencileri alışılmışın dışında bir mezuniyet etkinliğine imza attı. Mezun olan kız ve erkek öğrenciler karma iki takım çıkarıp, halı saha futbol maçında karşı karşıya geldi. Bazı kız öğrencilerin, hayatlarında ilk kez futbol maçı yapacak olmaları nedeniyle heyecanlı oldukları görüldü. Bazı kız öğrencilerin ise sakatlanmaktan korktu. Ama kız öğrencilerin sahadaki performansı erkekleri bile şaşırttı. Hatta kız öğrencilerden bazıları üçer gol atarak hat trick bile yaptı. Öğrenciler, dört yıl boyunca derslerin üzerlerinde yarattığı stresi bir saat süren halı saha maçıyla atmayı başardı. Maç boyunca keyifli anlar yaşandı.

"ASIL AMACIMIZ BU KENTTEN GÜZEL AYRILMAK"

Mezuniyetlerini farklı bir yılsonu etkinliğiyle kutlamak için halı saha maçı yapmaya karar verdiklerini belirten geleceğin tarihçisi öğrencileri, "Asıl amacımız dört yıldır okuduğumuz üniversiteden ve bu kentten güzel bir anıyla ayrılmaktı. Bugüne kadar sayısız birçok etkinlikte bir araya geldik. Ama kız ve kızlı erkekli olarak ilk kez futbol maçında bir araya geliyoruz. Amacımız keyifli bir zaman geçirmek, eğlenmek ve stres atmak" dedi.

Zaman zaman erkek ve kız öğrencilerin karşı karşıya geldiği ve kıran kırana mücadelenin yaşandığı maç ise 7-7'lik beraberlikle dostane bir şekilde sona erdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Onsekiz Mart Üniversitesi Öğrencilerinden Kızlı Erkekli Maç - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement