Üniversiteliler Gezi Dönüşünde Kaza Yaptı: 3 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Üniversiteliler Gezi Dönüşünde Kaza Yaptı: 3 Ölü, 3 Yaralı

Üniversiteliler Gezi Dönüşünde Kaza Yaptı: 3 Ölü, 3 Yaralı

Karabük'ten Kastamonu'ya gezmeye giden üniversite öğrencilerinin içinde bulunduğu otomobilin dönüşte başka bir otomobille çarpıştığı kazada 3 kişi öldü.

11.06.2015 12:33  Güncelleme: 12:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karabük'ten Kastamonu'ya gezmeye giden üniversite öğrencilerinin içinde bulunduğu otomobil, dün akşam saatlerinde Kastamonu-Karabük yolunun Araç İlçesi yakınında başka bir otomobille çarpıştığı kazada ölü sayısı 3'e yükseldi. Üniversite öğrencisi 23 yaşındaki Mevlüt Ekinci'den sonra aynı yaştaki üniversiteli Muhammet Derya ile 12 yaşındaki Serhat Gezer de hastanede hayatlarını kaybetti.

KAFA KAFA ÇARPIŞTI

Karabük Üniversitesi'nde öğrenim gören Karabüklü 22 yaşındaki Sinan Gezer, kardeşi Serhat Gezer ile üniversiteden 3 arkadaşını da alarak dün sabah gezmek için Kastamonu'ya gitti. Dönüşte Sinan Gezer'in kullandığı 78 BG 169 plakalı otomobil, karşıdan gelen 58 yaşındaki Mehmet Özdemir yönetimindeki 78 AS 606 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı.

3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

İki otomobilin de hurdaya döndüğü kazada Sinan Gezer ile kardeşi Serhat Gezer, arkadaşları 23 yaşındaki Mevlüt Ekinci, aynı yaştaki Muhammed Derya ve Ezel Hurrumelili ile diğer aracın sürücüsü Mehmet Özdemir yaralandı.

Araç Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Muhammet Derya, hayatını kaybetti. Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi'ne sevk edilen yaralılardan Mevlüt Ekinci ve Serhat Gezer de sabaha karşı hayatlarını kaybetti. Diğer 3 yaralının hastanelerde tedavileri sürüyor.

OTOPSİDEN SONRA TOPRAĞA VERİLECEKLER

Kazada ölen Muhammet Derya ve Mevlüt Ekinci'nin, Karabük Üniversitesi Sağlık Yüksek Okulu Hemşirelik Bölümü öğrencisi olduğu öğrenildi. Hastane morgunda otopsileri süren öğrencilerden Mevlüt Ekinci'nin Şanlıurfa, Muhammet Derya'nın da Denizli'ye gönderilerek toprağa verileceği belirtildi.




Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Üniversiteliler Gezi Dönüşünde Kaza Yaptı: 3 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (19)

  • Mesut Ünal: İnna Lillahi ve inna ileyhi Raciun. Şüphesiz biz ALLAH,tan geldik ve şüphesiz dönüşümüz onadır. RABBİM RAHMET EYLESİN. 13 4 Yanıtla
  • Isa: Haberi alinca cok uzuldum muhammet benim yakin akrabam aglamamak icin kendimi zor tutuyorum elimden bir sey gelmiyor yurtdisinda yasiyorum.allahim dayimlara dayikizima ve enisteme sabirlar versin mekanin cennet olsun muhammet kardesim 12 2 Yanıtla
  • Mustafa özdemir: Keske keskeler olmasada hayatta böyle üzücü haberler almasak ben muhammet Deryanın dayısı alarak herkesin bası sağolsun allah kimseye genç ölüm vermesin Rabbim amin 12 1 Yanıtla
  • anne: Rabbim hepsinin ailesine sabir versin çok üzücü bir durum Rabbim anneleri babaları evlatları ile imtihan etmesin 5 2 Yanıtla
  • recep: Allah rahmet eylesnn. Allah Ailesine sabır versn 5 0 Yanıtla
  • Burcu: Allahim ne aci gencecik yasta ailelerine sabir diliyorum Allah kimseyi evlatlariyla sinamasin onlarin acilarini gostermesin 5 0 Yanıtla
  • umut: Kastamonu-Karabük yolu 12 yıldır yapılamadı yazık giden canlara Allah rahmet eylesin.çok acı 5 0 Yanıtla
  • M. ADIGÜZEL: Kazasiz bir günumuz olmiyacak mi? 3 1 Yanıtla
  • asi: bende araçlıyım hiçmi bu yolları yapanın suçu yok hiçmi yetkililerin suçu yok tamam alın yazısı ama adam yolu yapmış 5 km kapalı niye açılmıyor birilerinin ölmesi mi lazım adamlar bir işaret koymuş 20 yakın nasıl görürsün gece yolu bilmeyin 2 2 Yanıtla
  • Vedat şaman: Allah rahmet eyesin mevlit ekibinin haberini bu sabah aldım şok oldum.allah babası Remzi abiye .abisi rudvan a sabır versin.allah yar ver yardımcıları olsun 1 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Afyonkarahisar'da midibüsün şarampole devrilmesi sonucu 5 kişi yaralandı
    11:45 Afyonkarahisar'da midibüsün şarampole devrilmesi sonucu 5 kişi yaralandı

    Afyonkarahisar-Ankara kara yolu Susuz beldesi yakınlarında İscehisar Belediyesine ait midibüsün şarampole devrilmesi sonucu 5 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Afyonkarahisar'daki hastanelere kaldırıldı.

  • Sarıkamış'ta Aile Destek Merkezi Kursları Kadınlara Meslek Öğretiyor
    11:44 Sarıkamış'ta Aile Destek Merkezi Kursları Kadınlara Meslek Öğretiyor

    Kars'ın Sarıkamış ilçesinde faaliyet gösteren Aile Destek Merkezi bünyesinde açılan kurslara katılan kadınlar, hem meslek öğreniyor hem de aile bütçelerine katkı sağlıyor. El sanatları, dikiş nakış, giyim, kuaförlük, rölyef, tel kırma, amigurimi, epoksi ve takı tasarım alanlarında eğitim alan kadınlar, ürettikleri ürünleri satarak gelir elde ediyor. Ayrıca, kursiyerlerin çocukları da merkezdeki oyun alanında el becerileri kazanıyor.

  • Bulgaristan'da 250 Yıllık Osmanlı Mirası Cami Yeniden Açıldı
    11:43 Bulgaristan'da 250 Yıllık Osmanlı Mirası Cami Yeniden Açıldı

    Bulgaristan'ın Sevlievo şehrinde bulunan 250 yıllık Eski Selvi Camisi, yangın ve doğal afetler nedeniyle uzun süredir kapalıydı. Duyarlı vatandaşların bağışlarıyla restore edilen cami, törenle yeniden ibadete açıldı. Caminin restorasyonuna Türk ve Müslüman kökenli birçok kişi destek verdi. Cami, Bulgaristan'da Türk ve Müslüman toplumunun kültürel mirasını koruma çabalarının bir örneği olarak önem taşıyor.

  • Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever, tarihi Kov Kalesi'nde incelemelerde bulundu
    11:40 Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever, tarihi Kov Kalesi'nde incelemelerde bulundu

    Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever, Esenyurt köyünde muhtar ve vatandaşların sorunlarını dinledikten sonra tarihi Kov Kalesi'nde inceleme yaptı. Kov Kalesi, kentin önemli turizm destinasyonlarından biridir.

  • Ankara'da kumar oynatan iş yeri sahibine adli işlem yapıldı
    11:39 Ankara'da kumar oynatan iş yeri sahibine adli işlem yapıldı

    Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Mamak ilçesindeki bir iş yerinde kumar oynandığını tespit etti. Yapılan operasyonda, şarj aleti görünümlü oyun makinesi ele geçirildi ve iş yeri yetkilisi hakkında adli işlem başlatıldı. Oyun makinesi ve içerisindeki para muhafaza altına alındı.

  • Beşiktaş, MKE Ankaragücü maçına 4 değişiklikle çıktı
    11:39 Beşiktaş, MKE Ankaragücü maçına 4 değişiklikle çıktı

    Beşiktaş, MKE Ankaragücü'nü konuk ettiği maçta son maçına göre 4 değişiklikle sahaya çıktı. Siyah-beyazlı ekip, sakatlıklar ve diğer nedenlerle 9 eksikle mücadele etti. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, maçı çocuklarla birlikte izledi. MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu ise sarı kart cezası nedeniyle yedek kulübesinde yer alamadı.

  • Muğla Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Kalkınmayı Destekliyor
    11:38 Muğla Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Kalkınmayı Destekliyor

    Muğla Büyükşehir Belediyesi, S.S. Madenler Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ile işbirliği protokolü imzalayarak üreticilere 500 balya kaba yem dağıttı. Büyükşehir Belediyesi, yem bitkisi ekimi yaparak çiftçilere destek oldu.


Advertisement