Üniversiteli Olmak İçir Ter Döktüler - Son Dakika
Güncel

Üniversiteli Olmak İçir Ter Döktüler

Üniversiteli Olmak İçir Ter Döktüler

Harran Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'na alınacak 40 öğrenci için toplamda 905 müracaatın yapıldığı bildirildi.

02.09.2015 12:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Harran Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'na (BESYO) kayıt yapacak öğrenciler için açılan özel yetenek sınavları başladı.

Harran Üniversitesi Osmanbey yerleşkesi Beden Eğitimi Spor Salonu'nda yapılan özel yetenek sınavlarına toplam 905 aday müracaatta bulundu.

Yapılan sınavları yerinde inceleyen Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, "Üniversitemizde Müzik, Resim-İş ve Beden Eğitimi özel yetenek sınavları devam etmekte. Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokuluna toplamda 905 öğrenci başvuruda bulunmuş 4 gün sürecek olan sınav sonunda kazanan 40 öğrenci Üniversitemize yerleşmeyi hak kazanacak. Sınava girecek tüm gençlerimize başarılar diliyorum" dedi.

Sınavlarının tamamının kayıt altına alındığını, adayların aldıkları puanı an an ekranda gördüklerini söyleyen Rektör Taşaltın, "Özel yetenek sınavları; resim, müzik, beden eğitimi sınavlarının tamamının kayıt altına alıyoruz. Bugün yapılan sınavlar için salonun dışına kurduğumuz dev ekran sayesinde adayların aldıkları puanları ekranda adayın aile ve yakınları da izleyebilmektedir" diye konuştu.

Dün sabah başlayan iki aşama şekliden yapılacak olan sınavlarda 35 kişi görev aldı. Rektör Ramazan Taşaltın daha sonra Üniversitenin Müzik bölümünde sınava giren öğrencileri ve sınav salonunu ziyaret ederek burada sınava giren öğrencilere başarılar diledi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Üniversiteli Olmak İçir Ter Döktüler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement