Üniversiteli Kız Balkondan Atlayarak İntihar Etti - Son Dakika
Güncel

Üniversiteli Kız Balkondan Atlayarak İntihar Etti

Üniversiteli Kız Balkondan Atlayarak İntihar Etti

Afyonkarahisar'da bir apartmanın 4'üncü katındaki evinin balkonundan atlayan üniversite öğrencisi 25 yaşındaki Azime Dikimen, yaşamını yitirdi.

14.12.2014 15:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar'da bir apartmanın 4'üncü katındaki evinin balkonundan atlayan üniversite öğrencisi 25 yaşındaki Azime Dikimen, yaşamını yitirdi.

Olay, önceki gün saat 05.30 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi Dehşeti Caddesi'nde meydana geldi. Afyon Kocatepe Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü 4'üncü sınıf öğrencisi Azime Dikimen, Elden Apartmanı'nın 4'üncü katındaki evinin balkonundan kendini boşluğa bıraktı. Sesleri duyan ev arkadaşları ve çevredekiler, Azime'yi bahçede hareketsiz yatarken buldu. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri beton zemine çarpan Azime'nin yaşamını yitirdiğini belirledi. Azime Dikimen'in cenazesi Afyonkarahisar Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

'TÜM İNSANLAR SEVİN BİRBİRİNİZİ'

Polisin yaptığı incelemede Azime'nin üzerinde, 'Tüm insanlar sevin birbirinizi' yazılı bir kağıt bulunduğu bildirildi. Azime'nin olaydan saatler önce sosyal medya hesabından 'Planladığım ve beklediğim gün geldi', 'Bu dünya yaşanmaya değmez, ben bu dünyaya ait değilim' gibi paylaşımlarda bulunduğu belirtilirken, bir süre sonra bu hesapların dondurulduğu tespit edildi. Azime'nin Çorum'da oturan ailesinin dün gece cenazeyi teslim aldığı kaydedildi.

YEREL GAZETEDE MUHABİRLİK YAPTI

Okulu uzadığı için bu yıl kaydını dondurduğu belirtilen Azime Dikimen'in bir kafede kasiyer olarak çalıştığı belirlendi. Gazetecilik ve fotoğrafçılığa ilgi duyan Azime'nin bir süre önce de Afyonkarahisar'da yerel bir gazetede muhabirlik yaptığı, muhabirlikten ayrıldıktan sonra Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Psikiyatri Servisinde 10 gün tedavi gördüğü bildirildi. Azime'nin yaşama sevinciyle dolu bir kız olduğunu söyleyen arkadaşları ise olaya inanamadı. - Afyonkarahisar

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Üniversiteli Kız Balkondan Atlayarak İntihar Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement