Üniversitede, "Farklı Ol Marka Ol" Konulu Konferans - Son Dakika
Yerel

Üniversitede, "Farklı Ol Marka Ol" Konulu Konferans

Üniversitede, "Farklı Ol Marka Ol" Konulu Konferans

Adıyaman Üniversitesi Vehbi Koç Konferans Salonu’nda Kaliteli Yaşam ve Yaşam Koçluğu Topluluğu’nca “Faklı Ol Marka Ol” konulu konferans düzenlendi.

04.03.2015 17:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman Üniversitesi Vehbi Koç Konferans Salonu'nda Kaliteli Yaşam ve Yaşam Koçluğu Topluluğu'nca "Faklı Ol Marka Ol" konulu konferans düzenlendi.

Girişimci Barış Avcı'nın konuşmacı olduğu konferansa Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Murat Ayan, akademik ve idari personel ve öğrenciler katıldı.

Konferansa kendini tanıtarak ve CV'si hakkında bilgiler vererek başlayan Avcı, marka olmanın felsefesini ve özünü anlatarak "Nasıl Markalaşılır?" ve "Kişisel Markalaşma Nasıl Olur?" sorularına cevap aradı.

İnsanlık tarihine bir göz atan Avcı, sanayi öncesi insanlık tarihi ve sanayi sonrası insanlık tarihi dönemlerini anlattı. Taş devrinden başlayarak insanlık tarihini anlatan Avcı "Rekabet" konulu bir kısa film izletti.

Marka olmak için öncelikle sevilmek gerektiğini söyleyen Avcı, bir insanın marka olabilmesi için otoriter, uzman, insanlara faydalı olunması, insanlara verilen sözün tutulması ve vefalı olunması gerektiğini söyledi.

Konferans Eğitim Fakültesi fuaye alanında düzenlenen kokteyle sona erdi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Üniversitede, 'Farklı Ol Marka Ol' Konulu Konferans - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement