Üniversite Vakfı'nın Destekleri Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Üniversite Vakfı'nın Destekleri Sürüyor

Akdeniz Üniversitesi Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu ile Antalya Üniversite Destekleme Vakfı arasında protokol imzalandı.

07.01.2016 16:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akdeniz Üniversitesi Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu ile Antalya Üniversite Destekleme Vakfı arasında protokol imzalandı.

Akdeniz Üniversitesi Yönetim Kurulu Odasında düzenlenen protokol imza törenine, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cengiz Sayın, Üniversite Destekleme Vakfı Başkanı Tunç Uluç, Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ebru İçigen ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Bahattin Özdemir katıldı.

Törende konuşan Prof. Dr. Cengiz Sayın, üniversitenin ihtiyaçlarına yönelik katkılarından ve çalışmalarından dolayı Üniversite Destekleme Vakfına teşekkür etti. Üniversite Destekleme Vakfının her zaman kapısını çalacaklarını ifade eden Sayın, "Biz de Akdeniz Üniversitesi olarak vakfın her türlü ihtiyacında yanlarında olacağız" dedi.

Vakıf Başkanı Tunç Uluç ise vakıf olarak eğitime her zaman katkı vermeye devam edeceklerini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Kurucusu olduğumuz üniversitenin, her koşulda her bölümünü desteklemekten gurur duyuyoruz. 2015 yılında 200'den fazla üniversite öğrencisine ve birçok akademisyenin yurtdışı eğitimlerine destek verdik. Üniversitenin birçok fakültesine yeni sınıf, laboratuvar, ve sınıf yenileme çalışması yaptık. 2016 yılında da üniversiteye destek vermeye devam edeceğiz."

Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ebru İçigen de yüksekokulda öğrenim gören öğrencilerin akademik çalışmalarına ve mesleki beceri gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla ihtiyaca uygun teknolojik altyapı donanımının sağlanmasına ilişkin yapılan destekten dolayı Antalya Üniversite Destekleme Vakfına teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Üniversite Vakfı'nın Destekleri Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement