ÜNİLİG Masa Tenisi Müsabakaları Diyarbakır'da Yapılacak - Son Dakika
Spor

ÜNİLİG Masa Tenisi Müsabakaları Diyarbakır'da Yapılacak

ÜNİLİG Masa Tenisi Müsabakaları Diyarbakır\'da Yapılacak

Diyarbakır'da ÜNİLİG Bayanlar Masa Tenisi 1. etap maçları 30 Kasım - 1 Aralık tarihinde, Ziya Gökalp Spor Salonunda yapılacak.

29.11.2013 23:30  Güncelleme: 23:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ÜNİLİG bayanlar Masa Tenisi 1.etap maçları heyecanı 30 Kasım - 1 Arlık 2013 tarihinde Diyarbakır'da yaşanacak. Ziya Gökalp Spor Salonunda 30 Kasım tarihinde başlayacak olan ÜNİLİG bayanlar Masa Tenisi 1.etap maçları 1 Arlık tarihinde tamamlanacak. Müsabakalarda toplam 19 üniversitesi masa tenisi takımı mücadele edeceklerdir.

DİYARBAKIR'DA İLK KEZ YAPILACAK

Masa Tenisi İl Temsilcisi Murat Evruk, masa tenisinin ülkede sevilen bir spor dalı olduğunu belirterek, "Diyarbakır'da ilk defa böyle büyük bir organizasyon yapılıyor. Bu tür organizasyonlar ilimizin tanıtımında oldukça etkilidir tüm hazırlığımızı yapmış bulunmaktayız" dedi.

Hafta sonu tüm Diyarbakırlıları Ziya Gökalp Spor Salonunda yapılacak olan ÜNİLİG Bayanlar Masa Tenisi 1.etap maçlarını izlemeye davet eden Evruk, desteklerinden ötürü Masa Tenisi Federasyon Başkanı ve Yönetim Kurulu ile Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdullatif Umut'a teşekkür etti.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor ÜNİLİG Masa Tenisi Müsabakaları Diyarbakır'da Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement