Ünal Aysal, Mancini'yi Gönderecek - Son Dakika
Spor

Ünal Aysal, Mancini'yi Gönderecek

Ünal Aysal, Mancini\'yi Gönderecek

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Şükrü Ergün'ün devre arasında soyunma odasından çıkarılması nedeniyle Mancini'nin biletini kesti.

21.04.2014 14:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal’ın, sahaya sürdüğü 11 ve Şükrü Ergün’ün devre arasında soyunma odasından çıkarılması nedeniyle Mancini’den desteğini çektiği öğrenildi. Sarı-kırmızılılar, 9 milyon euro tazminatı olan İtalyan hocayı karşılıklı anlaşarak göndermenin planlarını yapıyor.

MANCINI KENDİ SONUNU HAZIRLADI

Başkan Ünal Aysal’ın bütün güvenine karşın Mancini’den umudunu kestiği belirtildi. Kasımpaşa maçında sahaya sürdüğü kadro ve gereksiz görülen rotasyonu ile İtalyan teknik adamın tarihi yenilgiye zemin hazırladığını düşünen Aysal’ın, kendi talimatı ile karşılaşmanın devre arasında soyunma odasına giden yönetici Şükrü Ergün’ün buradan kovulmasına da çok içerlediği belirtildi.

TAZMİNATI 9 MİLYON EURO

Mancini'nin 9 milyon euroluk tazminatı için de kulübün mali danışmanları  harekete geçti. İtalyan teknik adamın ligde 2 maç daha kaybetmesi halinde her iki tarafın da  avukatları görüşmelere başlayacak.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Ünal Aysal, Mancini'yi Gönderecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • ferit: başkanım siz işinizi bilirsinis yeter ki galatasarayın başında durmaya devam edin 17 26 Yanıtla
  • serdar: KARDEŞİM SİZ KENDİNİZ KAŞINDINIZ FATİH HOCANIN BİLETİNİ KESTİNİZ SANDINIZ Kİ TAKIMI SİZ ŞAMPİYON YAPTIINIZ HAVALARA GİRDİNİZ MARİFET SİZDE DEĞİLMİŞ AMA DEĞİL Mİ 30 5 Yanıtla
  • ömer faruk ezber: ünal efendi babasının parasınımı veriyor!! 21 1 Yanıtla
  • CEM: BİZİMDE SIKINTIMIZ ŞU ARKADAŞLAR.......ŞAMPİYONLUK KUTLAMALARINI BU HAFTAMI YAPSAK BİDAHAKİ HAFTAMI YAPSAK...BURDAMI YAPSAK ORDAMI YAPSAK....ŞÖYLEMİ YAPSAK BÖYLEMİ YAPSAK........ULAN NE KOMİK DURUMDASINIZ BE ÜEFA ŞAMPİYONLARI kasımpaşadan 4 yemiş eziklerrrr...........HAHHHAHHHAAAHHHAAAAAA 1 13 Yanıtla CEM: ALİ VELİ SİZ GİTTİNİZDE NOLDU REZİL OLDUNUZ DÖNDÜNÜZ ŞABALAKLAR 0 0 ultraslan78: nerede kutlarsanız kutlayın bizim 2 senedir saraçoğlunda yaptığımız kutlama kadar güzel kutlama yapamazsınız. Ne garip tesadüftür ki yine süper kupada karşılaşacaz sizinle yine son gülen biz ağlayan siz olacaksınız 0 0
  • ESKİLER NERDE: BAŞKAN Başkan kurumsallaşma dedin..Ali DÜRÜST,Abdürrahim ALBAYRAK,Fatih TERİM i gönderdin..Şimdi senin gitme vaktin geldi geçti bile ..Manciniyle beraber defolun gidin 13 0 Yanıtla
  • harunöz: 9 milyon Euro tazminat yuh.. 9 0 Yanıtla
  • dede: jardelı getır unal aysal oynarsınız beraber :DD 4 0 Yanıtla
  • HARUN: galatasaray son 2 sezun parsının deyerini bilemden harcama yaptı yazık oldu giden paralar çok fazla birde şöyle bakalım olaya biz takımın rahatı için herşey yapıyoruz takımı el üstünede tutuyoruz onlar rahat etsin diye ama oysaki herşey boş anlayacağınız herşeyin peşinden boş boş koşmayın önce kendinizi düşün sonra yakın arkadaşlarınızı 3 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • EMS Yapı Sivasspor, Fenerbahçe maçı hazırlıklarına başladı
    20:58 EMS Yapı Sivasspor, Fenerbahçe maçı hazırlıklarına başladı

    EMS Yapı Sivasspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında sahasında Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı. Trabzonspor maçının ardından 3 gün izin yapan takım, antrenmanla maçın hazırlıklarına devam etti. Maç 22 Nisan Pazartesi günü saat 20.00'de BG Grup 4 Eylül Stadı'nda oynanacak.

  • Doruk Erolçevik, Eskrim Dünya Şampiyonası'nda Altın Madalya Kazandı
    20:30 Doruk Erolçevik, Eskrim Dünya Şampiyonası'nda Altın Madalya Kazandı

    Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası'nda mücadele eden Doruk Erolçevik, Mısırlı rakibi Eslam Osama'yı yenerek dünya şampiyonu oldu. Erolçevik, erkekler epede ilk dünya derecesini elde ederek Türk eskrim tarihinde bir ilke imza attı. Şampiyonluk madalyasını T.C. Suudi Arabistan Krallığı Büyükelçisi Prof. Dr. Emrullah İşler'in elinden aldı.

  • Zeytinburnu'nda Silahlı Kavga: Bir Kişi Yaralandı
    20:24 Zeytinburnu'nda Silahlı Kavga: Bir Kişi Yaralandı

    Zeytinburnu'nda iki esnaf arasında çıkan tartışmayı ayırmaya çalışan bir kişi, tabanca ile vurularak yaralandı. Olay anı güvenlik kameralarına yansıdı. Tartışma sonucunda ateş açan saldırgan gözaltına alınırken, yaralı şahıs hastaneye kaldırıldı.

  • A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Corendon Alanyaspor'u ziyaret etti
    20:14 A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Corendon Alanyaspor'u ziyaret etti

    A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Corendon Alanyaspor'u ziyaret etti. Montella, antrenman öncesinde kulüp başkanı ve teknik direktörle bir araya gelerek sohbet etti. Ziyaretin ardından futbolcularla bir araya gelen Montella, başarı diledi.


Advertisement