Ünal Aysal, Eskişehirsporlu Yöneticilerin Sözlerine Kızdı - Son Dakika
Spor

Ünal Aysal, Eskişehirsporlu Yöneticilerin Sözlerine Kızdı

Ünal Aysal, Eskişehirsporlu Yöneticilerin Sözlerine Kızdı

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Eskişehirsporlu yöneticilerin "Nasıl olsa seve seve (!) G.Saray Tarık'ı alacak." sözlerine kızarak transferden vazgeçti.

31.07.2014 17:52  Güncelleme: 17:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray ile Eskişehirspor Tarık Çamdal için görüşmelerini sürdürürken, Eskieşhirsporlu yöneticinin transfer için söylediği laf Ünal Aysal'ı çok kızdırdı.

ES-ES "ANLAŞIRIZ" GALATASARAY "4 MİLYON EURO TEKLİF ETMEDİK" DİYOR

Eskişehirspor cephesi her ne kadar "Tarık ve Erkan için Galatasaray ile anlaşabiliriz" dese de Galatasaray kanadında bu transferlere artık 'Yok' gözüyle bakılıyor. Erkan Zengin'in listelerinde hiç olmadığını dile getiren Galatasaraylı yöneticiler Tarık için de "Hiçbir zaman 4 milyon Euro artı bir futbolcu teklif etmedik" diyorlar.

"G.SARAY NASIL OLSA TARIK'I ALACAK"

Tarık Çamdal transferinde paranın artık geri planda kaldığı şeklinde... Çünkü Galatasaray Başkanı Ünal Aysal Eskişehir'in bu transfere bakış açısından son derece rahatsız olmuş durumda. Aradaki insanlara Eskişehir yöneticilerinin "Nasıl olsa seve seve (!) Galatasaray Tarık'ı alacak. Biz de onun için indirim yapmıyoruz. Hazır yakalamışız, bırakır mıyız?" demesi ortamı fazlaca gerdi.

AYSAL TALİMAT VERDİ

Galatasaray Tarık Çamdal defterini açılmamak üzere kapatmaya çok yakın. Başkan Aysal'ın "Hemen başka bir sağ bek bulun. Hem para vereceğiz hem de hakarete mi uğrayacağız" çıkışı Galatasaray cephesinde başka arayışlar başlattı.

DEVRE ARASINDA TRANSFER EDİLMEMİŞTİ

Bilindiği gibi Galatasaray devre arasında 1 milyon Euro vermediği için Tarık Çamdal transferini gerçekleştirememişti. Bunun üzerine Tarık kulübüyle sözleşmesini uzatmış, anlaşmasına "Gittiği takımdan elde edilecek bonservis bedelinin yüzde 25'ini oyuncu alır" maddesi ekletmişti.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Ünal Aysal, Eskişehirsporlu Yöneticilerin Sözlerine Kızdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • yusuf: veysel sarı buna 10 çeker, nedi bu kadar büyütüyorsunuz, gelevek vaat eden genç bir yedek bulunsun yeter. 13 2 Yanıtla
  • SİBEL TIRNOVA: AH BE BAŞKAN ANLADIK İŞ ADAMISIN AMA BAŞKANSIN DA BİRAZ FUTBOLDAN ANLASAN DA BU ÇİRKİN TUZAKLARA DÜŞMESEN OLMAZ MI? ALPER OYUNUNDAN SONRA ES ES DEN FUTBOLCU ALINIR MI? F. B BUNA İZİN VERDİRİR Mİ? DİNLEME ARTIK ŞU BÜLENT TULUNU YOLLA GİTSİN TAKIMI MAHFETMEK İÇİN HERŞEY YAPIYORRRR 10 2 Yanıtla
  • Bugra: YALAN HABERRRRRR 0 0 Yanıtla

Advertisement