Ünal Aysal'a 2 Yıl Hapis İstemi - Son Dakika
Spor

Ünal Aysal'a 2 Yıl Hapis İstemi

Fatih Terim ile aralarında yaptıkları mesajlaşmaların basında yayınlanmasına neden olduğu için Ünal Aysal'a 6 aydan 2 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırlandı.

01.10.2014 07:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fatih Terim'in açtığı dava sonucunda, Ünal Aysal ve Rasim Ozan Kütahyalı hakkında iddianame hazırlandı.

2 YIL HAPİS İSTEMİ

Habertürk'te yer alan habere göre; Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile aralarında yaptıkları mesajlaşmaların basında yayınlanmasına neden olduğu iddiasıyla Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal hakkında “haberleşmenin gizliliği ihlal” suçundan 6 aydan 2 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırlandı. Savcılık, bu mesajları televizyonda yayınlayan Rasim Ozan Kütahyalı hakkında da hakaret ve haberleşmenin gizliliğini ihlal suçundan 1 yıldan 6 yıl 8 aya kadar hapis cezası talep etti.

TERİM ŞİKÂYETÇİ OLDU

Terim, Kütahyalı’nın Twitter hesabından ve katıldığı televizyon programında yaptığı açıklamalarda kendisine hakaret ettiğini ve toplum önünde küçük düşürücü, aşağılayıcı sözler kullanarak kişilik haklarına saldırıda bulunduğunu belirtti. Terim yaptığı şikâyette, Kütahyalı’nın Aysal ile aralarında yaptığı telefon mesajlarını izni olmadan eksik ve yanlı olarak kamuoyuna gösterip okuduğunu öne sürerek Kütahyalı ile birlikte mesajların yayınlanması olayı ile ilgili olarak tespit edilecek diğer kişiler hakkında da şikâyetçi olduğunu ifade etti.

TANIK OLARAK İFADE

Yapılan şikâyet üzerine başlatılan soruşturma kapsamında Aysal’ın tanık olarak ifadesi alındı. Aysal ifadesinde, Kütahyalı’nın kendisi ile Terim arasındaki mesajlaşma bilgilerinin nasıl elde edildiğini bilmediğini belirtti. İddianamede, telefon mesajlarının müşteki Terim ile şüpheli Aysal arasında daha önce gerçekleşmiş olan ve herhangi bir ortam ve yerde alenileşmemiş haberleşme içerikleri olduğu belirtildi.

HAKARET SUÇU İŞLENDİ

İddianamede ayrıca şüpheli Kütahyalı’nın, şikâyetçi Terim’e karşı farklı tarihlerde yazdığı öne sürülen Twitter mesajları ve özel bir kanalda yayınlanan program sırasında yapmış olduğu açıklamalar ile de alenen hakaret suçunu işlediği öne sürüldü.

Ünal Aysal\'a 2 Yıl Hapis İstemi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Ünal Aysal'a 2 Yıl Hapis İstemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • KaRTaL: şu kütahyalıya mühebbet verin aysala on yıl yeter 18 6 Yanıtla
  • DOĞRUCU DAVUDİ: RASİM OZAN'A MÜHEBBET VERİN, ÜNAL AYSAL'DA GERİ KALAN ÖMRÜNÜ İÇERDE TAMAMLASIN. . . İMPARATORA ATTIĞINIZ KAZIĞIN ELBET VARDIR BİR CEZASI 1 3 Yanıtla
  • FENERBAHÇELİ: BU İŞLER PARAYLA DEĞİL SIRAYLA 1 3 Yanıtla
  • kadir: bence bundan çok Türk futbolunun içine ettiği için ceza verilmeli. kin ve nefreti gömdüğü için ceza verilmeli. şike davası olur taraf olmamasına rağmen açıklama yapar. sahada futbolcular kavga eder kulüp açıklama yapar. başkanından habersiz mi yapılıyor bunlar. tabiki hayır. Adam profesyonel manipulatör. Cinconun hisselerini yükseltti. milletten fark paralarını topladı. onları da harcadı. şimdi çıkış yolu kalmayınca kaç. kaçar tabi. cincondaki seçimli olağan genel kurulla yüzleşecek yüz kalmadı ki. BIST ikinci hisse yükseltmesine izin vermeyince kaynaklar da kurudu (ki bence izin verilmemesi de gerekiyordu haklı olarak) . ee nasıl hesap verecek ünal bey ? Cinconun hali içler acısı . açık ara mali yapısı en kötü kulüp şu anda. dışarıdan dökme su diyebileceğimiz sıcak para gelmezse (ki cinconlu iş adamları bunu hiç yapmazlar) çok çok kötü günler bekliyor cinconu. 2 2 Yanıtla
  • DOĞRUCU DAVUDİ: AKHİSAR AKHİSAR AKHİSAR TÜRKİYE SİZİNLE GURUR DUYUYOR:) 2 1 Yanıtla

Advertisement